Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Obama un di Kaprio pārrunā klimata pārmaiņas

Amerikāņu aktieris Leonardo di Kaprio un ASV prezidents Baraks Obama pirmdienas vakarā satikās uz Baltā nama mauriņa, lai pārrunātu klimata pārmaiņas un aicinātu citus cīnīties pret tām.

"Pašlaik mēs piedalāmies sacensībās, kurās laiks pagaidām ir par mums ātrāks," norādīja Obama, kurš visas savas prezidentūras laikā cīņu pret klimata pārmaiņām padarīja par savu prioritāti.

Obamas tikšanās ar di Kaprio bija daļa no Baltā nama festivāla ar nosaukumu South by South Lawn. Festivāls paredzēts, lai godinātu radošumu un inovāciju, un veidots pēc izklaides biznesa un tehnoloģiju konferences SXSW līdzības.

"Mums ir steidzami jārīkojas," uzsvēra di Kaprio, kurš atbalsta Demokrātu partiju, pirms pievērsās ASV prezidenta vēlēšanu tematam.

"Ja tu netici klimata pārmaiņām, tad tu netici faktiem un zinātnei, tāpēc es uzskatu, ka tu nedrīksti ieņemt oficiālus amatus valdībā," piebilda aktieris.

Piezīme bija domāta kā dzēliens Republikāņu partijas izvirzītajam kandidātam Donaldam Trampam, kurš publiski apšaubījis globālās sasilšanas un cilvēku ietekmes uz to eksistenci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits