Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Tilersons: Tramps man uzdevis atjaunot attiecības ar Krieviju

ASV valsts sekretārs Rekss Tilersons, uzturoties Jaunzēlandē, otrdien paziņojis, ka prezidents Donalds Tramps uzdevis viņam atjaunot attiecības ar Krieviju, nepakļaujoties poliskajam spiedienam, ko izraisījušas aizdomas par Trampa priekšvēlēšanu kampaņas štāba iespējamo saikni ar Maskavu.

Tilersons atzina, ka attiecības ar Krieviju nonākušas līdz šim zemākajā punktā un turpina pasliktināties, taču Tramps viņam uzdevis censties tās stabilizēt un atjaunot savstarpējo uzticību.

Tajā pašā laikā viņš norādīja, ka nevar izteikties par iespējamajiem pierādījumiem, kas varētu nākt gaismā, apdraudot Trampa administrācijas pastāvēšanu, jo viņam par to neesot nekas "tieši zināms".

Tilersons uzsvēra, ka Tramps viņam nepārprotami norādījis neļaut attiecību atjaunošanu ar Kremli ietekmēt kaislībām, kuras sacēlusi izmeklēšana par Trampa līdzgaitnieku iespējamajiem sakariem ar Krieviju.

Top komentāri

useful western idiot
u
Atjaunot? Vai tad kaut kas bija pārtraukts?
Keita
K
Ka var atjaunot attiecibas, ja Krievija i rokupejusi Gruzijas teritorijas Abhaziju un Dienvidositeju un Ukrainas teritorijas Krimu, Donecku, Lugansku un tur izvers karu? Kamer Krievija nav izpildijusi majas darbu- izvakusi visus okupantus, teroristus no Gruzijas un Ukrainas okupetajam teritorijam tikmer nevar but runa par kaut kadu attiecibu atjaunosanu, punkts.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
>Kārklu vācietis< Pat ezītis zin ka Krievija ir fašistisks veidojums,kurš jāiznīcina ar visas pasaules spēkiem ! Nu ,Kārklu vācietim varbūt Putins pa brīžam piešķir kādu nolietotu prostitutku ...un tāpēc tas lec no biksēm ārā !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ukrainas armija nedaudz atkāpusies rietumu virzienā

Ukrainas armijas virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis svētdien paziņojis, ka situācija frontē ir saasinājusies un krievi aktīvi uzbrūk visā frontes līnijas garumā, dažos virzienos gūstot taktiskus pan...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits