Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Tramps par savu konkurentu Bušu: Dumjš kā akmens

Skandalozu slavu iemantojušais amerikāņu miljardieris Donalds Tramps, kurš ir favorīts cīņā par Republikāņu partijas nomināciju 2016. gada prezidenta vēlēšanās, atkal publiski apvainojis savu konkurentu uz nomināciju Džebu Bušu. Proti, Tramps sociālajā vietnē ierakstījis: "Vēl viens Bušs ir pēdējā lieta, kas mūsu valstij vajadzīga. Dumjš kā akmens".

Tramps arī aicinājis Bušu "neapkaunot sevi un savu ģimeni ar nekompetentu kampaņu, kura vērtējama kā pilnīga katastrofa".

Jāsaka gan, ka Tramps nesen solījis atturēties turpmāk apvainot Bušu, jo jau devis konkurentam "gana postošu triecienu" un ir "laiks pievērsties citiem kandidātiem", kas Trampa izredzes uz nomināciju apdraud vairāk, taču piektdien solījums Trampam piemirsies.

Trampa apvainojums nāk pēc publiskajām debatēm Lasvegasā, kurās Bušs, cenšoties reanimēt savu kampaņu, sevi pozicionējis kā kandidātu, kas gatavs cīnīties pret Trampu un neļaut viņam palikt pie pēdējā vārda.

"Donalds ir lielisks īso frāžu speciālists, bet haotisks kandidāts. Un viņš būtu arī haotisks prezidents," izteicās Bušs, tostarp skarbi kritizējot Trampa pēdējā laika pretrunīgāko paziņojumu, proti, ierosinājumu aizliegt ieceļošanu ASV visiem musulmaņiem. Izdevums The New Yorker vērtē, ka Bušam uzstāšanās debatēs Lasvegasā bijusi veiksmīgākā viņa kampaņas laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits