Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Eiropols: Tirgu pārpludina viltotas zāles pret koronavīrusu

Tirgu pārpludina miljoniem viltotu medikamentu, medicīnisko iekārtu un līdzekļu pret jauno koronavīrusu, trešdien brīdināja Eiropas policijas organizācija Eiropols.

"Saistībā ar Covid-19 pandēmiju noziedzīgo aktivitāšu galvenā joma ir viltotu vai standartiem neatbilstošu preču izplatīšana," pavēstīja Eiropola preses pārstāvis.

Pēdējās nedēļās no plauktiem izņemti miljoniem preču, kas nepatiesi uzdots kā ārstēšanas vai aizsardzības līdzeklis pret koronovīrusu.

"Viltotāji tagad izmanto situāciju, pārpludinot tirgu ar viltotām precēm, reaģējot uz deficītu," sacīja Eiropola pārstāvis.

Viltoto preču vidū ir pretvīrusa zāles, antibiotikas, paracetamols, ibuprofēns un pretmalārijas līdzekļi. Tāpat tiek tirgotas viltus vakcīnas, diagnosticēšanas testi un sanitārijas līdzekļi.

 

Top komentāri

ļuļa
ļ
ir aitas, ir cirpēji. pirms kāda laika NRA bija raksts, ka sieviete nopirkusi gaisa attīrīšanas iekārtu no koronvīrusa, kas esot mikrobs (!!!!) par 500 eiro. nu ko tu dumjam padarīsi.
Pravietisnejaukais
P
Ja cilvēki nav dzirdējuši, ka PRET KORONAVĪRUSU ZĀĻU NAV ... kas vainīgs? Līdzīgi kā ar Pastardienas sludinātājiem, kuri apgalvo, ka pasaules gals iestāsies konkrētā datumā... ja cilvēki nav lasījuši Jēzus Kristus vārdus, ka PASAULES GALA DATUMU NEVIENS NEZINA... kas vainīgs?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits