Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Laikraksts: Izraēlas premjers iztaujāts par uzņēmēju apmaksātiem grezniem ceļojumiem

Izraēlas valsts kontrolieris izjautājis valsts premjerministru Benjaminu Netanjahu par grezniem ārvalstu ceļojumiem, kurus apmaksāja uzņēmēji, piektdien vēstīja laikraksts Haaretz.

Laikraksts norādīja, ka premjera divas stundas ilgā iztaujāšana nedēļas sākumā bija slepena. Tajā valsts kontrolieris Miha Lindenstrauss mēģināja noskaidrot faktus par notikumiem, kas nāca atklātībā gandrīz pirms gada privāta televīzijas kanāla Arutz Eser (10.kanāls) veiktā pētījumā.

Haaretz vēstīja, ka iztaujāšana bija pēdējais izmeklēšanas posms, pirms valsts kontrolieris pēc mēneša vai diviem prezentē ziņojumu par Netanjahu ceļojumiem.

Pērn aprīlī Izraēlas sabiedriskais radio vēstīja, ka premjerministrs ir iesūdzējis tiesā Arutz Eser, kas pauda aizdomas par to, ka uzņēmēji ir maksājuši par grezniem Netanjahu un viņa ģimenes ceļojumiem laikā, kad viņš bija valdības ministrs.

Izraēlas valsts kontrolieris pēc tam paziņoja, ka sāks izmeklēšanu par to, vai ceļojumu apmaksāšana nav pretrunā ar "pieņemtajām ministru interešu konflikta normām". Šie ceļojumi notikuši laikā, kad Netanjahu bija Izraēlas parlamenta deputāts un valdības ministrs, un tas nav saistīts ar viņa kā premjerministra darbību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits