Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Latviete Londonā: policija ir pasīva

Rajonā, kur dzīvoju – tas ir uz Ziemeļiem no centra, viss ir mierīgi. Grautiņos piedalās pārsimts jauniešu. Šodien viss ir kā normālā darba dienā. Strādāju lielā birojā un šeit visi cilvēki ir mierīgi. Ziņās visu laiku rāda tos grautiņus, bet ir sajūta, ka tas tiek pārspīlēts, jo tur piedalās pārsimts cilvēku. Transports lielākoties strādā normāli.

Protams, ir vietas, kru nevar tik droši iziet uz ielas, bet Londona ir ļoti liela, šeit dzīvo 10 miljoni cilvēku un grautiņi notiek tikai atsevišķos rajonos. Strādāju Kamdenā, dzīvoju Kemtištaunā un tur viss ir mierīgi.

Grautiņos piedalās tīņi, kuri dzīvo no pabalstiem un laupa. Politiķi to sāk vilkt uz politikas pusi un kaut kādu neapmierinātību, bet es uzskatu, ka tie ir jaunieši, kuriem nav darba, viņi klīst pa ielām un vienkārši laupa. Policija ir ļoti pasīva, viņi vienkārši sastājas apkārt. Vairāk iziet uz pārrunām un vienošanos, bet cilvēki sākuši runāt, ka pēc trīs dienu grautiņiem ir beidzot jāpieņem lēmums un jāierobežo nemiernieki.

Ja arī Tu šobrīd atrodies Londonā vai kādā citā Lielbritānijas pilsētā, un Tev ir ko teikt par grautiņiem, raksti: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits