Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Latvijas vēstnieks piedalīsies hokejistu piemiņas pasākumā Minskas Arēnā

Ceturtdien Latvijas vēstnieks Baltkrievijā Mihails Popkovs Minskā piedalīsies sēru pasākumā saistībā ar traģisko aviokatastrofu Jaroslavļā, kurā dzīvību zaudēja gandrīz visa KHL hokeja kluba Lokomotiv komanda un tās aizsargs, Latvijas izcilais hokejists Kārlis Skrastiņš, portālu Diena.lv informēja Ārlietu ministrijā.

Pieminēt boja gājušos sportistus un trenerus kopā ar Baltkrievijas līdzjutējiem ieradīsies arī vairāki Minskā akreditētie vēstnieki no valstīm, kuru pilsoņi gāja bojā lidmašīnas katastrofā – Krievijas, Čehijas, Slovākijas, Zviedrijas un Latvijas.

Pasākums Minskā sāksies plkst.19.00 – tieši tajā laikā, kad Minskas Arēnā vajadzēja sākties regulārajai KHL sezonas spēlei starp Minskas Dinamo un Jaroslavļas Lokomotiv.

Tikmēr Latvijas vēstniecībā Minskā ceturtdien personīgi un telefoniski vērsās daudzi Baltkrievijas hokeja cienītāji, kuri izteica līdzjūtību saistībā ar hokejista K. Skrastiņa traģisko bojāeju. Līdzjūtības K. Skrastiņa tuviniekiem un visiem Latvijas hokeja līdzjutējiem izteica arī Minskas kluba Dinamo vadītāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits