Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Prinča Čārlza fonds par gada Goda biedru pasludinājis Belokoņu

Lielbritānijas troņmantnieka prinča Čārlza fonds "Prince's Foundation for the Built Environment" Latvijā pazīstamajam baņķierim Valērijam Belokoņam piešķīris cieņu apliecinošo nosaukumu, pasludinot viņu par 2011.gada Goda biedru.Fonda Goda biedra nosaukums Belokoņam piešķirts, novērtējot viņa ieguldījumu, aktīvo sadarbību un veikumu ilgtspējīgas attīstības ideju īstenošanā, liecina AS "Baltic International Bank" mājaslapā publicētais paziņojums.

"2010.gads bijis fondam ļoti nozīmīgs. Esam piedzīvojuši strauju starptautisku projektu attīstību tādās valstīs kā Ķīna, Indija, Haiti, Saūda Arābija, ASV un Galapagu salas, virkne projektu īstenoti Lielbritānijā," aizvadītā gada sniegumu komentē fonda izpilddirektors Henks Dittmars.Belokoņs "The Prince's Foundation for the Built Environment" pilnvaroto padomē ir iecelts kopš 2010.gada.Lielbritānijas troņa mantinieka prinča Čārlza fonds izveidots 1986.gadā, un tam ir liela pieredze arhitektūrā, pilsētu plānošanā, ekoloģiskajā būvniecībā un dizainā. Fonda galvenais mērķis ir atbalstīt tādu objektu būvniecību, kas būtu vizuāli skaisti, ilgtspējīgi un droši cilvēkiem un planētai.Saskaņā ar aģentūras LETA arhīvu Belokoņs dzimis 1960.gada 14.februārī. Jaunības gados studējis Latvijas Valsts universitātes Filoloģijas fakultātē, bet 1993.gadā studējis arī Masačūsetsas universitātē ASV.1982.gadā strādājis Preses namā, 80.gadu vidū strādājis par žurnālistu laikrakstā "Sovetskaja Molodjož", bet jau kopš 1988.gada Belokoņs ne tikai vadījis, bet arī bijis vairāku kompāniju dibinātājs.2006.gada aprīlī Belokoņs kļuva arī par Anglijas futbola kluba "Blackpool" īpašnieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ukraiņi notriekuši trīs raķetes

Ukrainas pretgaisa aizsardzības spēki naktī uz pirmdienu notriekuši trīs no sešām krievu raķetēm, paziņojis Ukrainas Gaisa spēku komandieris Mikola Oleščuks.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits