Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Sergejs Mavrodi paziņo par vēl vienas finanšu piramīdas izveidošanu

Finanšu piramīdu MMM un MMM-2011 dibinātājs Sergejs Mavrodi 31. maijā paziņojis par jaunas finanšu piramīdas MMM-2012 izveidi, vēsta Krievijas interneta portāls Lenta.ru, atsaucoties uz S. Mavrodi vietni internetā. Kā teikts S. Mavrodi vietnē, jaunā piramīda izveidota galvenokārt tādēļ, lai palīdzētu iepriekšējai, MMM-2011.

Pēc S. Mavrodi vārdiem, pēdējā laikā pastiprinājušās baumas par drīzu MMM-2011 krahu, kamdēļ piramīdas dalībnieki sākuši aktīvi izņemt līdzekļus no sistēmas. Rezultātā MMM-2011 dibinātājs bijis spiests līdz 15. jūnijam ieviest īpašu „miera režīmu”. Bez tam arī pēc 15. jūnija tiks ieviesti izmaksu ierobežojumi, par kuriem S. Mavrodi izteicies, ka tie būs „stingri”.

Piramīdas dibinātājs paskaidrojis, ka MMM-2012 būs jauna struktūra, par kuru presē nebūšot baumu. Bez tam MMM-2012 izveide nenozīmējot MMM-2011 darbības  pātraukšanu: līdzekļi, kurus saņems jaunā piramīda, daļēji tikšot ieguldīti vecajā. Lai visi noguldītāji nepārliktu līdzekļus no vecās piramīdas jaunajā, vecajā būšot augstāki procenti no ieguldījumiem. Citā ziņā piramīdas īpaši neatšķirsies.

Lenta.ru atgādina, ka Krievijas masu informācijas līdzekļi par MMM-2011 gaidāmo krahu sāka vēstīt maijā – pēc tam, kad blogos parādījās ziņas no piramīdas dalībniekiem par izmaksu aizkavēšanos. Bez tam vairākos Krievijas reģionos tiesībsargājošās institūcijas vai nu jau ie ierosinājušas izmeklēšanu par MMM-2011 aktivitātēm, vai arī gatavojas to darīt. Tāpat pašās maijā beigās parādījās informācija, ka Ukrainā MMM-2011 jau ir sabrukusi.

Atbilstoši Krievijas Augstākās ekonomikas skolas pasniedzēja Henriha Penikasa aprēķiniem, MMM-2011 ir jāsabrūk 2012. gada jūnijā, jo šajā mēnesī piramīdai nāksies sākt ievērojamas izmaksas par tā dēvētajiem „superaugsto ienākumu” noguldījumiem, norāda Lenta.ru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

SKT izdod Šoigu un Gerasimova aresta orderus

Starptautiskā Krimināltiesa (SKT) izdevusi Krievijas ģenerālštāba priekšnieka Valērija Gerasimova un bijušā aizsardzības ministra Sergeja Šoigu aresta orderus, otrdien pavēstīja SKT.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits