Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +27 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Smadzeņu dēļ kavējas Džeksona bēres

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona apglabāšana, visticamāk, notiks tikai pēc tam, kad viņa galvaskausā atkal ievietos smadzenes, kas izņemtas, lai veiktu pārbaudes un noskaidrotu mūziķa patieso nāves iemeslu, raksta The Times.

Losandželosas policijas izmeklētāji apgalvo, ka smadzenes izņemtas toksikoloģisko testu veikšanai, jo izskanējuši apgalvojumi, ka M.Džeksons pirms nāves lielā daudzumā lietojis spēcīgus recepšu medikamentus. "Tiklīdz pabeigsim smadzeņu pārbaudi, atdosim tās atpakaļ," sacīja izmeklētājs Eds Vinters. "Cik man zināms, ģimenes locekļi vēl nav paredzējuši apglabāt viņa ķermeni."

Nācis gaismā, ka otrdien izsniegtajā miršanas apliecībā, ko parakstījusi mūziķa māsa Latoja, ailītē par nāves cēloņa noskaidrošanu ierakstīts — "atlikts".

Pagaidām nav skaidrs, kur leģendārā mūziķa mirstīgās atliekas varētu apglabāt, jo ģimenes locekļi to neizpauž. Šī informācija neesot minēta arī popzvaigznes miršanas apliecībā. Mediji min, ka M.Džeksona pēdējā atdusas vieta varētu būt Holivudas "zvaigžņu kapsēta" Forest Lawn, kur otrdien notika reliģiska atvadīšanās no slavenības. Fani iesaka ķermeni kremēt un pelnus izkaisīt M.Džeksonam piederošajā rančo Neverland.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits