Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Vācijas armija pastiprina drošības pasākumus kazarmās un bāzēs

Vācijas armija pastiprinājusi drošības pasākumus kazarmās un bāzēs visā valstī, lai nepieļautu nepiederošu personu iekļūšanu šajās teritorijās.

Bundesvērs ātri un visaptveroši reaģējis uz pēdējās nedēļas incidentiem, pastiprinot pārbaudes un patrulēšanu, pārbaudot nožogojuma sistēmas un tehniskos drošības pasākumus, slēdzot dažas teritorijas, kā arī ieviešot jaunākās drošības instrukcijas, paziņoja Teritoriālās virspavēlniecības preses pārstāve. Viņa sacīja, ka pasākumi tiks pielāgoti konkrētai drošības situācijai.

Žurnāls "Der Spiegel" ziņo, ka kazarmām uzdots rūpīgi pārbaudīt visu objektu ārējos žogus, vai tajos nav caurumu, kā arī pastiprināti patrulēt, īpaši naktīs. Virsnieki uzdevuši karavīriem uzmanīties no nepiederošām personām drošības zonās un nekavējoties ziņot par jebkādiem aizdomīgiem gadījumiem, vēsta "Der Spiegel".

Teritoriālās virspavēlniecības preses pārstāve apstiprināja, ka divi vīrieši 14.augustā pārrāpās pāri žogam Vācijas karaflotes bāzē Vilhelmshāfenā. Viņus pieķēra apsargs un nodeva policijai. "Der Spiegel" vēsta, ka iebrucēji bija jūrnieki, kas strādājuši uz netālu pietauvota kuģa un vēlējušies tuvāk apskatīt Vācijas karakuģus.

Aizsardzības ministrijas preses pārstāve ziņu aģentūrai DPA sacīja, ka Bundesvēra objektos Vācijā joprojām ir spēkā zemākais no četriem drošības līmeņiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits