Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Krievijā gaida, kas notiks ar Lužkovu

Krievijas galvaspilsētā Maskavā klīst runas, ka pirmdiena varētu būt pēdējā darba diena pilsētas mēram Jurijam Lužkovam, pret kuru pēdējās nedēļās Kremļa pilnībā vai daļēji kontrolētajās televīzijās izvērsta nomelnojoša informatīvā kampaņa. Tādējādi visa Krievija ar interesi gaida, kam izrādīsies taisnība - tiem, kas prognozē, ka J.

Lužkovs tiks padzīts, vai tiem, kuri uzskata, ka viņš paliks savā krēslā vismaz līdz pašreizējā termiņa beigām 2011.gadā.Svētdien bija paredzēta J.Lužkova atgriešanās no Austrijas, kurš viņš atradās visu pagājušo nedēļu, lai ģimenes lokā nosvinētu savu 74.dzimšanas dienu. Viņa došanos atvaļinājumā un tā pavadīšanu ārzemēs daudzi iztulkoja kā bēgšanu, paziņojot, ka Maskavas mērs dzimtenē negrasās atgriezties.J.Lužkova birojam pietuvināta persona informēja, ka mērs pirmdien atgriezīsies darbā, jo viņam esot ieplānotas vairākas svarīgas darba tikšanās. Mēra preses pārstāvis Sergejs Cojs paziņoja, ka J.Lužkovs «strādās no astoņiem rītā līdz vēlam vakaram», raksta NEWSru. Viņš arī nodēvējis par muļķībām izteikumus, ka J.Lužkovs negrasās atgriezties dzimtenē, un sacīja, ka mērs pirmdien piedalīsies Maskavā paredzētās UNESCO Vispasaules konferences atklāšanas pasākumā.Noslēpumainus izteikumus par situāciju ap J.Lužkovu paudis Krievijas Federāciju padomes priekšsēdētājs Sergejs Mironovs. «Tas, ka prezidents Dmitrijs Medvedevs pieņems lēmumu pēc visa tā, ko mēs esam redzējuši un dzirdējuši (informatīvās kampaņas pret J.Lužkovu), es nešaubos. Esmu pārliecināts, ka tas būs pārdomāts lēmums. Valsts galva zina, kāda būs tālākā rīcība. Ceru, ka mēs to uzzināsim pavisam drīz.»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ignorējot kritiku, Gutērrešs apmeklē Putinu

Neskatoties uz asu Ukrainas un tās sabiedroto kritiku, ANO ģenerālsekretārs Antoniu Gutērrešs vakar ieradās Kazaņā Krievijā, lai piedalītos Kremļa saimnieka Vladimira Putina organizētajā...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits