Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Krievijas Federālā sodu izpildes dienesta vadītāju apsūdz par seksuālu uzmākšanos

Krievijas Federālā sodu izpildes dienesta vadītāja Aleksandra Reimera bijusī sekretāre apsūdzējusi viņu par seksuālu uzmākšanos un nelikumīgu viņas telefonu zvanu noklausīšanos, otrdien vēstīja Krievijas plašsaziņas līdzekļi.

Laikraksts Izvestija ziņoja, ka 40 gadu vecā bijusī sekretāre, kuras vārds netiek atklāts, vērsusies Krievijas Izmeklēšanas komitejā un Ģenerālprokuratūrā ar sūdzību, ka 53 gadus vecais priekšnieks viņai seksuāli uzmācies jau drīz pēc stāšanās amatā 2009.gada augustā. "Es viņu atraidīju, un pēc tam viņš draudēja mani izmest uz ielas," laikraksts citēja bijušās sekretāres teikto.

Pēc tam, kad viņa noraidīja vēl vairākus Reimera seksuālās uzmākšanās mēģinājumus, viņš esot sekretārei parādījis izdrukas par viņas veiktajām telefona sarunām, kuras, kā viņa apgalvo, ir iegūtas, nelikumīgi noklausoties viņas telefonu, lai iegūtos materiālus varētu izmantot šantāžā.

Sekretāre, kas iepriekš vairākus gadus strādājusi arī iepriekšējā dienesta vadītāja Jurija Kaļiņina vadībā, paskaidroja, ka Reimers parādījis dienesta telefona sarunu izdrukas, kurās viņa savām draudzenēm nekorekti izsakās par savu priekšnieku.

Sieviete norādījusi, ka pēc divus gadus ilgas priekšnieka seksuālās uzmākšanās bijusi spiesta uzrakstīt atlūgumu un pēc tam viņa ar ģimeni tika izlikta arī no dienesta dzīvokļa. 2011.gada maijā viņa iesniegusi atlūgumu pēc vairākkārtējiem lūgumiem pārcelt viņu darbā citā iekšlietu sistēmas institūcijā.

Krievijas Federālais sodu izpildes dienests komentārus par notikušo pagaidām nesniedz. Savukārt Krievijas Izmeklēšanas komiteja otrdien paziņoja, ka veikusi procesuālo pārbaudi par sūdzību un konstatējusi, ka nav pamata krimināllietas ierosināšanai.

Krievijas cietumiem bieži tiek pievērsta sabiedrības uzmanība saistībā ar skandāliem, aizdomām par korupciju, sliktajiem ieslodzīto apstākļiem un vardarbību pret ieslodzītajiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits