Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Medijs: Kadirova bērni pelna vairāk par Putinu

Divi no Čečenijas prezidenta Ramzana Kadirova 12 bērniem pelna vairāk nekā Krievijas Federācijas prezidents Vladimirs Putins - vismaz tā vēstīts deklarācijas par oficiālajiem amatpersonu ienākumiem, kurus publiskojis Krievijas biznesa ziņu kanāls RBK.

Divi no autoritārā prezidenta Kadiorva bērniem, kuri turklāt ir nepilngadīgi, pērn katrs nopelnījuši vairāk nekā 9,9 miljonus rubļu jeb aptuveni 155 tūkstošus eiro, kamēr Putins par pērno gadu deklarējis 8,9 miljonu rubļu ienākumus, kas ir aptuveni 140 tūkstoši eiro.

Tikmēr pats Kadirovs deklarējis 11,5 miljonu rubļu jeb 180 tūkstošu eiro lielus ienākumus.

Kadirova ienākumi turklāt pērn teju dubultojušies - 2015.gadā viņš deklarējis vien nedaudz vairāk kā sešus miljonus rubļu jeb 94 tūkstošus eiro.

Arī Kadirova bērnu deklarācijās oficiāli norādīto ieņēmumu pieaugums bijis iespaidīgs - 2015.gadā deklarācijā tika norādīti vien 200 tūkstošu rubļu ieņēmumi, bet jau gadu vēlāk - 9,9 miljoni. Deklarācijās nav norādīts ienākumu avots, vēsta The Moscow Times.

Tomēr ne visiem Kadirova ģimenē oficiāli norādītā turība pērn augusi - Kadirova sievas ienākumi sarukuši par 700 tūkstošiem rubļu līdz 2,1 miljonam rubļu jeb 33 tūkstošiem eiro.

Top komentāri

Olona
O
Tas ir vienkarsi satriecosi, ka krievija kaut kads idiots, degradats, slepkava, izdizmtensi ienem amatu kaut kadas republikas vadiba, bet tas jau ir iespejams tikai krievija.
valdis
v
nu Putinam piemetīsies mazvērtības komplekss
Jānis
J
Diez kā šai kontekstā būtu jāsaprot vārds "pelna"? Jautājums attiektos gan uz Kadirova bērniem, gan uz Putinu. Un vai veikalā nočiepta bulciņa arī ir "peļņa"?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits