Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Putins apmeklējis terora aktu šokēto Volgogradu

Krievijas prezidents Vladimirs Putins trešdien apmeklēja valsts dienvidu pilsētu Volgogradu, kur 29. un 30. decembrī notika terora akti, kuros bojāgājušo skaits sasniedzis jau vismaz 34, bet dažāda smaguma ievainojumus guva 65 cilvēki. Valsts pirmā persona ieradās vienā no Volgogradas slimnīcām, lai tiktos ar uzbrukumos cietušajiem, ceturtdien raksta laikraksts Diena.

Kremļa saimnieks Volgogradā vadīja sēdi, kurā piedalījās vietējās administrācijas un drošības struktūru vadība, kā arī Federālā drošības dienesta priekšnieks Aleksandrs Bortņikovs un iekšlietu ministrs Vladimirs Kolokoļcevs. "Vienalga, kā noziedznieki motivētu savu rīcību, nekādi nav attaisnojami viņu uzbrukumi civiliedzīvotājiem, jo īpaši sievietēm un bērniem," prezidents sacīja klātesošajiem.

Putins Volgogradā ieradās no Tālo Austrumu pilsētas Habarovskas, kur viņš 31. decembrī teica Jaungada uzrunu Krievijas iedzīvotājiem. Uzrunā prezidents solīja "iznīcināt" teroristus. "Mēs pārliecināti, nežēlīgi un neatlaidīgi turpināsim cīņu pret teroristiem līdz viņu pilnīgai iznīcībai," paziņoja Putins.

Plašāk lasiet rakstā Vladimirs Putins apmeklējis terora aktu šokēto Volgogradu ceturtdienas, 2.janvāra, laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits