Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Salavat Julajev un Maskavas Dinamo pārskaitīs Lokomotiv komandai pa vairākiem miljoniem rubļu

Saistībā ar trešdienas traģisko aviokatastrofu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubi Ufas Salavat Julajev un Maskavas Dinamo pārskaitīs attiecīgi divus un desmit miljonus rubļu (33 000 un 170 000 latu) Jaroslavļas Lokomotiv hokeja komandai, vēsta vienību mājaslapas internetā.

Kā ziņots, trešdien neilgi pēc pacelšanās avarēja lidmašīna, kurā atradās visa KHL Lokomotiv komanda, kurā spēlēja arī Latvijas izlases spēlētājs Kārlis Skrastiņš. Traģēdijā gājuši bojā gandrīz visi lidmašīnā esošie cilvēki, tostarp arī 37 gadus vecais Skrastiņš.

Kā minēts, aviokatastrofā izdzīvoja Krievijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Gaļimovs un lidmašīnas borta inženieris Aleksandrs Sizovs, kuri pašreiz atrodas mediķu aprūpē.

Līdz ar to Salavat Julajev vadība saistībā ar traģiskajiem notikumiem brīvprātīgi pieņēmusi lēmumu pārskaitīt pieminēto naudas summu uz Jaroslavļas komandas bankas kontu, kam vēlāk sekoja arī Maskavas Dinamo vadība, kuras komandu trenē Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Lidmašīnā atradās viss Lokomotiv komandas personāls, kopā 37 cilvēki. Bez sportistiem un viņu pavadošā personāla tajā atradās arī astoņi apkalpes locekļi.

Tikmēr Krievijas varasiestādes ceturtdien pavēstījušas, ka apsver iespēju apturēt lidmašīnu Jak-42, ar kuru lidoja komanda, izmantošanu.

Kā ziņots, KHL vadība ceturtdien pieņēma lēmumu atcelt jaunās sezonas sākumu saistībā ar visas Lokomotiv komandas traģisko bojāeju.

Jau vēstīts, ka Jaroslavļas Lokomotiv komanda ir divkārtēja KHL Gagarina kausa fināliste. Tai starpsezonā pievienojās arī Skrastiņš, kurš pirms tam kopš 1998.gada spēlēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits