Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

NATO vienojas paplašināt mācību misiju Irākā

29 NATO dalībvalstu aizsardzības ministri trešdien principā vienojušies "paplašināt NATO mācību misiju Irākā ciešā sadarbībā un koordinācijā ar Irākas valdību", paziņoja NATO ģenerālsekretārs Jenss Stoltenbergs.

Amatpersonas vēlas, lai daļa no apmācībām tiktu pārcelta no ASV vadītās koalīcijas pret grupējumu Islāma valsts uz NATO misiju Irākā, pavēstīja avoti NATO.

"NATO pastiprina cīņu pret starptautisko terorismu," norādīja Stoltenbergs.

NATO, kura vada 500 cilvēku lielu misiju Irākas armijas apmācīšanai, plāno pārņemt daļu personāla no ASV vadītās koalīcijas.

 

Top komentāri

rommels
r
latvijas nākotne ir nolemtība nekuriene a asvē vēl dziļākā diršā un es jūs apsveicu ar to ka latvijas deputāti norij savas tautas sviedros nolieto kapeiku!piprasu visiem bijušajiem deputātiem pašiem ielīst katafalkos,jo jūsu stunda nāks!jū esat pedarasti!ja nevarat atbrīvot divu bērnu māti ,kas ir vīriešu izvarotāja!hitler kaput,a fašisti vairojās!
Uldis
U
NATO patiesībā okupē Irāku ,un Eiropas prese visu sagriež ar kājām gaisā . Patiesībā ne ASV ne NATO GRIB REDZĒT IRĀKĀ , kad tika uzspridzināts Sulemanī Irākas valdība vienbalsīgi nobalsoja ,ka ASV ,un NATO IR JĀPAZŪD NO Irākas . ASV KĀ NEKAUNĪGA VALSTS ATKLĀTI IRĀKAI UZSTĀDIJA ULTIMĀTU ,JA IRĀKA PATRIEKS ASV TŪLĪT BŪS PIEMĒROTAS SANKCIJAS ,UN IESALDĒTA IRĀKAS NAUDA KURA ATRODAS ASV KONTOS . Un tad rodas jautājums ,vai tas ir normāli ? Patiesībā noziedzniekiem ASV interesē tikai un vienīgi Irākas dabas rezerves .Islamu Valsti finansēja ,un izveidoja ASV Specdienesti .
prokrieviskais portals delfi?
p
Viesturs Radovics ir tipisks prokrieviskais terorists?visss delfu portals ir viena vieniga krievijas teroristu tikla organizeta NLP pret latvieshu tautu?tiek potets naids pret rietumiem un sumimata LOPISKAA krievija?x stundaa NATO specvienibaS delfu portala darbiniekus neintralizes ZIBENIGI,lai netiktu vairs izplatit krievu teroristu armijas DEZINFORMACIJA...?VDD ir pilnigaa krievijas teroristu tikla paralizeee,drauds eiropieshiem un NATO valstu iedzivotajiem?...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits