Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Fotokonkursa Dienas sēne pirmais mēnesis noslēdzies ar gaileņu fotogrāfijas uzvaru

Noslēgusies laikraksta Diena un a/s Latvijas valsts meži fotokonkursa Dienas sēne 2019 ceturtā nedēļa. Visvairāk balsu ieguvusi Gunas Žurauskas iesniegtā gaileņu fotogrāfija, kas uzņemta Tērvetes mežos.

Balva iknedēļas vairāk balsu ieguvušās fotogrāfijas autoram – Latvijas amatnieku darināta ozolkoka pamatne un trīs māla trauki no a/s Latvijas valsts meži. Par balvas saņemšanu ar uzvarētāju sazināsimies personīgi!

Fotokonkurss šogad notiek no 26. jūlija līdz 18. oktobrim, šajā laika posmā iespējams gan piedalīties fotokonkursā, iesniedzot savu sēņu fotogrāfiju, gan balsot par citu fotogrāfijām.

Lai piedalītos konkursā, jāpievieno fotogrāfija konkursa sadaļā (klikšķini šeit), aizpildot konkursa anketu, kurā nepieciešams precizēt kontaktinformāciju, kā arī citu būtisko informāciju saistībā ar sēņošanas procesu, kas saistās ar fotogrāfijā attēloto.

Fotogrāfiju var sūtīt arī pa pastu ar norādi "Konkursam DIENAS SĒNE" uz adresi Andrejostas ielā 23, Rīgā, LV-1045, kā arī elektroniski uz [email protected]

Katru nedēļu balvā Latvijas amatnieku darināta ozolkoka pamatne un trīs māla trauki no a/s Latvijas valsts meži.  Iknedēļas balvu saņem tas konkursa dalībnieks, kura iesniegtā fotogrāfija attiecīgajā nedēļā gūst visvairāk balsu fotokonkursa mājaslapā.

Katru mēnesi divi aktīvākie balsotāji balvā saņems īpašo sēņu nazīti. Balvu saņems tie balsotāji, kuri attiecīgajā mēnesī ir visvairāk balsojuši.

Par saviem sēņošanas paradumiem laikraksts Diena aicina informēt arī virtuālajā vidē, ievietojot fotogrāfiju sociālajos tīklos kopā ar tēmturiem #dienassene un #mammadaba. Konkursa noslēgumā atraktīvākās fotogrāfijas īpašniekam tiks piešķirta konkursa organizatoru simpātiju balva – īpaši sēņotāja gumijas zābaki ar konkursa saukli Latvieša gēni liek meklēt sēni!.

 


https://www.diena.lv/sene

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas