Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Liepājas mākslas vidusskolā apskatāma audzēkņu izstāde Neparastais mūsos & skolā

Liepājas mākslas vidusskolas galerijā _Gaitenis, Alejas 18 _apskatāma audzēkņu darbu izstāde Neparastais mūsos & skolā, kurā ikvienam interesentam ir iespēja palūkoties uz mākslas vidusskolu un tās auzdēkņiem no jauna un neierasta skatupunkta.

Izstādes devīze ir Savādāks skats uz mūsu dzīvi!

Izstādē piedalās Interjera dizaina un Arhitektras izglītības programmas 3 kursa audzēkņi: Sofija Bičevska, Pauls Feldmanis, Sandris Ķervijs, Madars Siksna, Kristiāna Benefelde, Anete Brigzna, Ginta Laupa, Anita Pumpure, Matīss Zāģeris un Jānis Zemītis.

Plašākam publikas vērtējumam tiek piedāvāti desmit audzēkņu pārveidotie portreti un desmit pārveidotās Liepājas mākslas vidusskolas ēkas, kas ar Photoshop programmu apstrādātas teju līdz nepazīšanai. Izstādes darbi ir realizēti datorgrafikas stundās, pasniedzējas Kristīnes Božes uzraudzībā.

Izstādi ikviens interesents var aplūkot bez maksas. Izstādes laikā apmeklētāji var balsot par sev iepatikušos fotogrāfiju divās kategorijās - audzēkņu pārveidotajos portretos un skolas pārveidē.

Izstāde ir aplūkojama līdz 12.februārim Liepājas mākslas vidusskolas galerijā (Alejas iela 18) darba dienās no plkst. 8.00 līdz 18.00.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi