Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Meklē mūsdienu Aleksandrus Čakus

"Ikviens literatūras stundās ir iepazīstināts ar vienu no mīlētākajiem 20.gadsimta latviešu dzejniekiem – Aleksandru Čadaraini jeb Aleksandru Čaku," pauda konkursa organizatoru pārstāve - E-klases bloga "ZZ Lasītava" redaktore Olga. "Pilsētas smarža, pašpuikas un negantnieka piedzīvojumi Rīgas ielās, spilgtas un sulīgas, daudzreiz pat rūgtas patiesības par cilvēka dabu – šīs urbānās dzīves un dzejas vērtības ir aktuālas arī 21.

gadsimtā. Tieši tādēļ, vērojot nenosakāmās krāsas sniega dubļus ielās, klausoties tramvaja rūkoņā un spiegojot cilvēkus ielās, aicinu skolēnus padalīties ar savas pilsētas – Rīgas, Siguldas, Viļakas, Kuldīgas – ielu dzeju!" sacīja konkursa pārstāve. 

Skolēni tiek aicināti piedalīties moderno pilsētas stāstu konkursā, līdz 27.februārim iesniedzot savu pilsētai veltīto dzeju, dziesmu tekstus, poēmas vai hip hop rīmes literārajai sacīkstei ar nosaukumu "21.gs. Aleksandrs Čaks".  Labākie darbi tiks publicēti portāla E-klase blogā, bet autori saņems ielūgumus uz Gacho "Spēka tūres" noslēguma koncertu un citas balvas. 

Lai pieteiktu savu pilsētas stāstu konkursam, tas jāiesūta E-klases blogam "ZZ Lasītava". Konkursu rīko portāls E-klase kopā ar Zelta Zivtiņu


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi