Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Testējam viedtālruni

Čau! No šodienas arī es iemēģinu rakstīšanu laikrakstā Diena. Pielikumā Skolas Diena rakstīšu par divām tēmām, kas man ir tuvas, - tahnoloģijām un kino.
Droši vien būsi dzirdējis par tādu telefonu «sugu» kā viedtālruņi. Tie ir telefoni, kas ir viedi jeb gudri. Ar tiem tu vari pieslēgties internetam, lietot sociālos tīklus, fotografēt, uzņemt video un lietot dažnedažādākās aplikācijas. Šodien pastāstīšu par kādu vienkāršu, lētu, Samsung ražotu viedtālruni - Samsung Galaxy Mini.

Tas ir mazs un smuks. Ērti ielien kabatā un ir piemērots jaunieša aktīvajai dzīvei. Tam ir 3,15 megapikseļu fotokamera, kas ļaus tev tvert dzīves mirkļus normālā kvalitātē. Ar šo telefonu varēsi arī klausīties mūziku un skatīties video. Viena forša funkcija ir Geotagging, ar kuras palīdzību vari pievienot atrašanās vietu konkrētajai fotogrāfijai. Ja dodies kaut kur ekskursijā, šī funkcija var būt noderīga, jo, atgriežoties mājās, varēsi ērti pārskatīt, kur katrs fotografētais objekts atrodas. Šim telefonam ir GPS. Tas ne tikai nodrošina iepriekšminētās funkcijas, bet arī neļaus tev apmaldīties, jo varēsi izmantot navigāciju.

Ar telefonu varēsi pieslēgties gan bezvadu, gan mobilajam internetam. Ar šo telefonu ir ērti rakstīt SMS, e-pastus, tvītus u. c. Nu vismaz man bija ērti, kamēr spēlējos ar šo telefonu. Ja šo telefonu nenokrāmēsi ar daudz nevajadzīgām aplikācijām, tas strādās gana naski. Komplektā tam nāk 2 GB atmiņas karte. Ja pieņemam, ka viena dziesma aizņem aptuveni 4 MB, šajā atmiņas kartē varētu ietilpināt aptuveni pustūkstoti jeb 500 dziesmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi