Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Vidusskolēnus aicina uz semināriem par biznesu

No septembra vidus līdz 16. novembrim Kurzemes, Vidzemes, Latgales, Zemgales un Rīgas reģionos 10.-12. klašu skolēni tiek aicināti piedalīties kopumā divdesmit semināros par uzņēmējdarbības būtību un inovācijas atbalsta iespējām. Seminārus rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar RTU Studentu parlamentu, un tajos skolēni varēs iepazīties ar Latvijas un ārzemju uzņēmumu veiksmes stāstiem, radoša biznesa attīstības metodēm, komandas veidošanas pamatiem, līdzekļu piesaistīšanas iespējām un produkta virzīšanu tirgū, kā arī praktiski varēs izstrādāt savu pirmo biznesa plānu.

Seminārus vadīs pieredzējušais Rīgas Biznesa skolas studiju programmas Vadīšana starptautiskos uzņēmumos direktors, uzņēmējs un biznesa konsultants Klaudio Andress Rivera.

Jau zināmi norises laiki pirmajiem semināriem Kurzemē: 17. septembrī 10.00 - Liepājas Valsts 1. ģimnāzijā, 18. septembrī 10.00 - RTU Ventspils filiālē, 24. septembrī 10.00 - Grobiņas ģimnāzijā, 25. septembrī 10.00 - Talsu Valsts ģimnāzijā. Semināri citviet sekos vēlāk. Skolēniem un skolotājiem dalība kādā no semināriem jāpiesaka, rakstot uz [email protected], norādot kopējo dalībnieku skaitu, dalībnieku skolu un kontaktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi