Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Mavericks lūkos iegūt trešo zvaigzni, bet Porziņģi un Dončiču aizmainīt negrasās

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas Mavericks šajā starpsezonā ir gatava aktīvi iesaistīties spēlētāju piesaistē, taču Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs citiem klubiem nebūs pieejami, ziņo laikraksta Dallas Morning News žurnālists Breds Taunsends.

Žurnālists ziņo, ka Mavericks savās rindās vēlas redzēt vēl vienu zvaigzni un starp kandidātiem ir arī divkārtējais vērtīgākais spēlētājs Jannis Adetokunbo, kurš iepriekš paudis, ka vēlas tikt aizmainīts no savas līdzšinējās komandas Milvoki Bucks.

Zināms, ka Mavericks maiņas darījumos neplāno iesaistīt Porziņģi un Dončiču. Taunsends norāda, ka Dalasas komanda ir arī gatava noslēgt vairāku gadu līgumu, kas gan var atspēlēties pēc divām sezonām, kad Dončiča pašreizējais līgums būs noslēdzies.

Mavericks gaidāmajā draftā pieder pirmās kārtas 18. un 31.izvēle, bet žurnālists ziņo, ka komanda lūkos iegūt augstākas pozīcijas, lai arī šogad starp jaunajiem spēlētājiem nav izteiktu zvaigžņu. Draftā gan ir pietiekami daudz prasmīgu spēlētāju, kas nozīmē, ka šogad augstāku izvēli iegūt ir vieglāk nekā citus gadus. Dalasas komanda ir gatava šķirties no savām 2025. un 2027.gada pirmās kārtas izvēlēm.

Taunsends norāda, ka komanda lūko uzlabot savu aizsardzības līniju, taču tādi spēlētāji kā Bredlijs Bīls, Viktors Oladipo un Kails Laurijs, visticamāk, būs par dārgu Dalasai.

Tāpat žurnālists pieļauj iespēju, ka kluba prezidents Marks Kjūbans visu uzmanību veltīs nākamajai sezonai, tāpēc jau šajā starpsezonā aktīvi darbosies spēlētāju tirgū.

Jau ziņots, ka NBA nākamo sezonu vēlas sākt 22.decembrī.

Aizvadītās sezonas noslēguma fāze norisinājās Disney's ESPN Wide World of Sports Complex telpās Orlando. Sezonas pēdējais mačs notika 11.oktobrī, kad Losandželosas Lakers finālsērijā nodrošināja uzvaru 4-2 pār Maiami Heat.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Čempionu mentalitāte

Feldmanis: iegūta ceļazīme un papildu laiks, lai sagatavotos olimpiskajām spēlēm.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi