Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bertāns gūst 14 punktus Wizards zaudējumā

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns trešdien guva 14 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa Vašingtonas "Wizards" komanda zaudēja.

"Wizards" viesos ar rezultātu 116:120 (30:35, 29:21, 32:27, 25:37) zaudēja Atlantas "Hawks", pretiniekiem pirmo reizi kopš 2017.gada nodrošinot vietu izslēgšanas turnīrā.

Vašingtonieši "Hawks" komandai zaudēja arī pirmdien (124:125) un šīs neveiksmes attālinājušās no iespējas pakāpties augstāk par desmito vietu Austrumu konferencē.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 31 minūti un 22 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem un četrus no desmit tālmetieniem.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, pārtvēra divas bumbas, pieļāva vienu kļūdu un vienu reizi pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par četriem punktiem vairāk nekā ielaida.

Desmit minūtes pirms pamatlaika beigām Bertāns ar precīzu tālmetienu panāca viesiem 13 punktu pārsvaru (100:87).Taču "Hawks" atspēlējās un 8,6 sekundes pirms finālsvilpes rūjienieša "trejacis" savu mērķi nesasniedza, tādējādi "Wizards" neizdevās panākt neizšķirtu (116:119).

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 34 punktiem bija Rasels Vestbruks, kurš arī izcīnīja piecas bumbas zem groziem un veica 15 rezultatīvas piespēles. Daniels Gefords guva 16 punktus.

Labās kājas augšstilba muskuļa traumas dēļ abās spēlēs pret "Hawks" nepiedalījās viens no šīs sezonas NBA rezultatīvākajiem spēlētājiem Bredlijs Bīls.

"Hawks" vienībā 33 punktus guva Trejs Jangs, 20 punkti bija Bogdanam Bogdanovičam, 18 punktus pievienoja Džons Kolinss, bet 17 punkti un 11 bumbas zem groziem bija Klintam Kapelam.

"Wizards" ar 32 uzvarām 70 spēlēs ieņem desmito vietu Austrumu konferencē un ir drošā pozīcijā, lai piedalītos "play-in" spēlēs. "Hawks" ar 39 panākumiem 70 dueļos ir ceturtā Austrumos.

Vašingtonieši turpinājumā atgriezīsies mājās, kur aizvadīs pēdējās divas regulārā čempionāta spēles, pirmajā no tām piektdien tiekoties ar Klīvlendas "Cavaliers".

NBA pamatturnīrā komandas aizvadīs 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi