Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Bertāns pieticīgs Spurs ceturtajā zaudējumā pēc kārtas

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns ceturtdien trīs minūšu laikā neguva punktus viņa pārstāvētās Sanantonio Spurs komandas spēlē, kurā vienība savā laukumā ar 92:112 kapitulēja čempionu Goldensteitas Warriors priekšā. Šī Spurs komandai bija jau ceturtā neveiksme pēc kārtas, bet tikai pirmā savā laukumā šosezon.

Spēles sākumu krietni labāk aizvadīja laukuma saimnieki Spurs, kuri pirmajā ceturtdaļā bija priekšā pat ar 19 punktu pārsvaru, bet to noslēdza ar 33:24 savā labā. Nākamajās 12 minūtēs viesi deficītu nedaudz sadeldēja, bet Spurs puslaika pārtraukumā devās pie rezultāta 55:50 savā labā.

Otrais puslaiks jau pilnībā aizritēja Warriors zīmē, kuri ne vien pārņēma vadību, bet tika priekšā pat ar +21. Otrajās 24 minūtēs Spurs guva vien 37 punktus, tostarp pēdējā ceturtdaļā - tikai 14, kamēr Warriors otrajā puslaikā sameta 62.

Bertāns Spurs rindās spēlēja tikai pašās mača beigās, laukumā pavadīdams trīs minūtes, kuru laikā izcīnīja divas atlēkušās bumbas un aizmeta garām vienu trīspunktnieku. Laikā, kad laukumā atradās latvietis, Spurs ielaida par trim punktiem vairāk kā iemeta.

Bez diviem līderiem Kavai Lenarda un Tonija Pārkera aizvien spēlējošos Spurs neglāba arī Lamarkusa Oldridža 24 punkti un desmit bumbas zem groziem, bet 16+7 pievienoja Kails Andersons.

Tikmēr Warriors labā rezultatīvākais kārtējo reizi lielais trijnieks - 27 punkti Klejam Tompsonam, 24 punkti, astoņas atlēkušās un piecas piespēles Kevinam Durantam, bet 21 punkts un astoņas atlēkušās Stefanam Karijam. Vēl 16 punktus, piecas atlēkušās un septiņas piespēles pievienoja universālais Dreimonds Grīns.

Ar četrām uzvarām astoņās spēlēs Spurs Rietumu konferencē ir tikai devītie. Sezonu smagnēji sākušie Warriors ar sešām uzvarām deviņās spēlēs pakāpušies uz trešo vietu šajā konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi