Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Blūma pārstāvētā Panathinaikos komanda par prezidenta un fanu izdarībām saņem iespaidīgu sodu

Latviešu basketbolista Jāņa Blūma pārstāvētā Grieķijas vienība Atēnu Panathinaikos par pārkāpumiem pirmdien aizvadītajā ULEB Eirolīgas turnīra ceturtdaļfināla sērijas spēlē saņēmusi 180 000 eiro lielu soda naudu.Pirmdien notikušajā mačā, kurā Panathinaikos ar 86:85 savā laukumā pieveica Krievijas vadošo vienību Maskavas CSKA, visasāk izcēlās mājinieku prezidents Dimitris Jannakopols, kurš pēc dueļa iegājis tiesnešu istabā, cenšoties aizskart vienu no soģiem un izsakot draudus viņam un ģimenei.

Līdz ar to sacensību organizatori par prezidenta izdarībām un turnīra tēla bojāšanu piesprieduši Panathinaikos vienībai 150 000 eiro naudas sodu.Savukārt par fanu pārkāpumiem Panathinaikos komanda saņēmusi vēl 30 000 eiro sodu - 10 000 eiro par pirotehnikas izmantošanu hallē, 12 000 eiro par lāzeru lietošanu un 8000 eiro par laukuma apmētāšanu ar dažādiem priekšmetiem.Kā zināms, sērijā līdz trim uzvarām Panathinaikos pašlaik atrodas iedzinējos ar rezultātu 1-3. Sērijas nākamais mačs jau trešdien vēlreiz risināsies Atēnās.Blūms ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sasniedzis otro reizi karjerā, jo iepriekš viņš to 2012.gadā bija paveica ar Spānijas augstākās līgas (ACB) komandu Bilbao Gescrap Bizkaia, kad kļuva par pirmo latviešu basketbolistu vēsturē, kurš spējis iekļūt ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi