Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Herels izpelnās NBA labākā rezervista jeb sestā spēlētāja godu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Losandželosas Clippers spēlētājs Motrezls Herels piektdien tika atzīts par šīs sezonas līgas labāko rezervistu jeb sesto spēlētāju.

Herels šosezon vidēji spēlē guva 18,6 punktus un izcīnīja 7,1 atlēkušo bumbu, kas viņam bija karjeras labākais sniegums līdz šim.

Zīmīgi, ka Herels ir vienīgais ne aizsardzības spēlētājs kopš 2011.gada, kuram izdevies iegūt labākā rezervista balvu. Iepriekš to paveica Losandželosas Lakers spēlētājs Lamars Odoms.

Herels par jaunumiem uzzināja Orlando treniņa laikā dienu pirms Rietumu konferences pusfināla otrā mača ar Denveras Nuggets. Par labajiem jaunumiem basketbolistu informēja viņa komandas biedri.

Labākā rezervista balva pie Clippers spēlētāja atrodas jau trešo gadu pēc kārtas, jo pagājušajā sezonā šo godu ieguva Lū Viljamss, bet vēl gadu iepriekš - Džamals Krovfords.

No 100 iespējamām pirmās vietas balsīm Herels ieguva 58 un kopumā sakrāja 397 punktus. 35 pirmās vietas saņēma Oklahomasitijas Thunder spēlētājs Deniss Šrēders, kura rēķinā 328 punkti, bet Viljamss ar septiņām pirmās vietas balsīm un 127 punktiem bija trešais.

Herels Clippers komandā nonāca 2017.gadā, kad maiņas darījuma rezultātā Losandželosā ieradās arī Patriks Beverlijs un Viljamss, bet uz Hjūstonas Rockets devās Kriss Pols.

Clippers galvenais treneris Doks Rivers neslēpa, ka pirmajos treniņos treneru štābā figurējušas idejas par Herela ievietošanu neaizsargāto spēlētāju sarakstā.

Herels gan savas prasmes apliecināja laukumā un pirmajā sezonā ar Clippers vidēji spēlē guva 11 punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas. Otrajā sezonā viņš spēlē caurmērā guva 16,6 punktus un izcīnīja 6,5 bumbas zem groziem, veidojot lielisku sadarbību ar Viljamsu.

Šosezon Herels kopumā iekrāja 12 "double-double", 23 mačos, nākot laukumā no rezervistu soliņa, guva vismaz 20 punktus, kā rezultātā jau otro gadu palīdzēja Clippers rezervistiem būt rezultatīvākajiem līgā.

Jau ziņots, ka par NBA šīs sezonas labāko debitantu tika atzīts Memfisas Grizzlies spēlētājs Dža Morants.

Sestdien Toronto Raptors lūkos sērijā panākt 2-2 pret Bostonas Celtics, kas pēc trim mačiem ir vadībā ar 2-1. Tikmēr Losandželosas Clippers otro reizi tiksies ar Denveras Nuggets, kas ir iedzinējos ar 0-1.

NBA sezona turpinās Disney's ESPN Wide World of Sports Complex telpās Orlando.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi