Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

NBA vācu zvaigzne Novickis vēl neplāno beigt karjeru

Vācijas basketbola zvaigzne Dirks Novickis vēl neplāno beigt sportista karjeru un arī nākamsezon grasās spēlēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Dalasas Mavericks.

Novickim, kuram jūnijā paliks 38 gadi, līgumā uz nākamo sezonu iekļauta izvēle, tādējādi viņš var izlemt - palikt Mavericks komandā, kļūt par brīvo aģentu vai arī noslēgt karjeru.

"Pirms pāris gadiem noslēdzu līgumu uz trim sezonām. Mans nodoms vienmēr bijis šo līgumu izpildīt līdz galam," norādīja Novickis, kura pārstāvētā Mavericks komanda pirmdien izstājās no NBA izslēgšanas spēļu turnīra un noslēdza sezonu, Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā ar 1-4 atzīstot Oklahomsitijas Thunder pārākumu. Šajā sērijā Novickis vidēji mačā guva 20,4 punktus un bija rezultatīvākais spēlētājs Dalasas vienībā.

"Vienmēr esmu vēlējies noslēgt karjeru Mavericks komandā, it sevišķi pēc tam, kad izcīnījām čempiona titulu pirms pāris gadiem. Nākamsezon man būs 38 gadi. Kamēr mēs esam konkurētspējīgi, es būšu Mavericks spēlētājs līdz karjeras beigām," piebilda Novickis, kurš visas 18 sezonas NBA spēlētāja karjerā pavadījis Dalasas vienībā.

NBA vēsturē Novickis ir sestais rezultatīvākais spēlētājs ar 29 491 punktu. 2011.gadā viņš kļuva par NBA čempionu un tika atzīts par finālsērijas MVP jeb vērtīgāko spēlētāju. Savukārt 2007.gadā Novickis tika nosaukts par NBA regulārā čempionāta vērtīgāko spēlētāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi