Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Gulbis atgūst astoņas vietas ATP rangā

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP pasaules rangā, kas publicēts pirmdien, atguvis astoņas pozīcijas un tagad ieņem 145.vietu. Gulbja kontā ir 366 ranga punkti.

Kā ziņots, pagājušajā nedēļā latvietis piedalījās ASV pilsētā Vinstonā-Seilemā notikušajā ATP World Tour 250 sērijas turnīrā, kurā izcīnīja uzvaras piecos mačos - trīs kvalifikācijā un divas pamatsacensībās. Tomēr summā tas latvietim deva vien 25 ATP ranga punktus.

Šonedēļ sāksies ASV atklātais čempionāts, kurā Gulbim automātiski iekļuvis pamatsacensībās un pirmajā kārtā sacentīsies ar pieredzējušo vācieti Tomiju Hāsu.

No pārējiem Latvijas tenisistiem jaunākajā ATP rangā Andis Juška atguvis sešas vietas un tagad ieņem 362.pozīciju, Deniss Pavlovs atkāpies vēl par trim vietām uz 641.pozīciju, bet Mārtiņš Podžus zaudējis astoņas vietas un pašlaik ar pieciem punktiem ieņem 1156.pozīciju.

Vēl ATP vienspēļu rangā 1381.vietā atrodas arī Miķelis Lībietis, bet Krišjānis Stabiņš, Arkādijs Slobodkins un Oskars Vaskis dala 1573.vietu.

Dubultspēļu rangā no Latvijas tenisistiem visaugstāko vietu ieņem Pavlovs un Juška. Šonedēļ Pavlovs zaudējis 25 vietas un atkritis uz 349.pozīciju, bet Juška nokritis par deviņām vietām uz 374.pozīciju. 

Vēl dvīņubrāļi Jānis un Mārtiņš Podži dala 1130.vietu, Vaskis, kurš dubultspēļu rangā šomēnes atgriezās pēc 11 gadu pārtraukuma, atrodas 1264.pozīcijā, bet Lībietis ieņem 1292.pozīciju.

Vienspēļu ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas.

Pirmo vietu ieņem Londonas Olimpiādes finālists šveicietis Rodžers Federers, otrais ir iepriekšējais ranga līderis Novāks Džokovičs no Serbijas, bet trešais - spānis Rafaels Nadals.

Ceturto vietu joprojām ieņem Londonas olimpisko spēļu uzvarētājs Endijs Marejs no Lielbritānijas, piekto pozīciju saglabājis spānis Davids Ferrers, sestais joprojām ir francūzis Žo Vilfrīds Tsonga, bet septīto vietu saglabājis čehs Tomašs Berdihs.

Astotajā pozīcijā atrodas argentīnietis Huanu Martinu del Potro, kuram seko Serbijas tenisists Janko Tipsarevičs, bet pirmo desmitnieku noslēdz amerikānis Džons Isners.

Pagājušajā nedēļā risinājās vienīgi Vinstonas-Seilemas ATP turnīrs, kurā otro gadu pēc kārtas triumfēja Isners, finālā pieveicot Berdihu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi