Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Gulbis: Biju labāks par Nadalu, bet viņš ir čempions

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis visa mača gaitā bijis pārāks par slaveno spāni Rafaelu Nadalu, taču ar to uzvarai izrādījies par maz, pēc abu ceturtdien aizvadītās savstarpējās cīņas izteicās latvietis.Kā ziņots, Gulbis Romas "Masters 1000" sērijas turnīra astotdaļfinālā ceturtdien dramatiskā trīs setu cīņā piekāpās Nadalam ar rezultātu 6-1, 5-7, 4-6, un spānis līdz ar to var turpināt savu ceļu pretī septītajam titulam šajā turnīrā.

Pirms abu savstarpējās spēles Gulbis bija izteicies, ka uzvaras labad viņam nāksies nodemonstrēt sniegumu, kas vērtējams ar atzīmi desmit, bet savu ceturtdienas spēli viņš pēc mača novērtējis kā desmit ar mīnusu."Uzskatu, ka mača gaitā biju labāks par Nadalu. Tas attiecas arī uz otro un trešo setu, taču Nadals ir čempions," Gulbja teikto citē organizatori. "Arī kad tikāmies Indianvelsas turnīra astotdaļfinālā, biju labāks, taču piedzīvoju zaudējumu.""Lai arī Nadals nenodemonstrēja neko īpašu, svarīgākajās izspēlēs viņš allaž prot nospēlēt ļoti stabili. Es pieļāvu kļūdas, taču uzvaras pret Nadalu ir jāizcīna, jo viņš neko tāpat vien neatdod," izcēla latvietis.Tagad Gulbis uzsāks gatavošanos Francijas atklātajam čempionātam, kurā par savām izredzēm paudis lielu pārliecību."Esmu par sevi drošs. Domāju, ka būšu neērtākais pretinieks no tiem tenisistiem, kuri nebūs izsēto vidū," izteicies latvietis.Gulbis pašlaik ATP rangā ieņem 46.vietu, bet Nadals atrodas piektajā pozīcijā.



Šī Gulbim bija sestā savstarpējā tikšanās reize ar Nadalu un sestais zaudējums, tomēr piecos no šiem mačiem latvietis Nadalam spējis atņemt vienu setu. 2010.gadā abi tenisisti savā starpā tikās Romas turnīra pusfinālā, kad Gulbis zaudēja ar 4-6, 6-3, 4-6, bet iepriekšējais savstarpējais mačs abiem bija šī gada Indianvelsas turnīra astotdaļfinālā, kad latvietis zaudēja ar 6-4, 4-6, 5-7.

Nadals šogad atgriezies sacensību apritē pēc pusgadu ilgas traumas ārstēšanas. Kopš tā laika viņš spēlējis finālos visos septiņos turnīros, kuros piedalījies, izcīnot piecus titulus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi