Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Gulbis Maiami sāks pret Monako; Ostapenko Cjuaņdžou jau pusfinālā

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis ASV notiekošo Maiami _Masters 1000 _sērijas turnīru piektdien uzsāks pret argentīnieti Huanu Monako.Savukārt dubultspēļu turnīrā latvietis pārī ar Vācijas tenisistu Andrē Begemanu startēs jau šovakar, kur tiksies ar spāni Davidu Marrero un Pavlo Kuevasu no Urugvajas.

Gulbis, kurš pasaules rangā šobrīd atrodams 16.vietā, turnīrā Maiami izlikts ar 13.numuru, kas latvietim pirmo kārtu devis brīvu. Huans Monako pasaules rangā šobrīd ieņem 46.pozīciju.Maiami turnīra pirmajā kārtā argentīnietis vien ar 7-5, 6-7, 6-4 pieveica beļģi Rubenu Bemelmansu no Beļģijas, kurš ATP rangā ievietojas 134.vietā.Pašlaik 30 gadus vecais Argentīnas tenisists šosezon uzvarējis astoņos no 15 mačiem, Buenosairesas ATP_ World Tour 250 _turnīrā viņš spēja aizkļūt līdz finālam, kurā piekāpās spānim Rafaelam Nadalam.Gulbis ar Monako ir ticies piecas reizes, trijās no tām latvietis ir piedzīvojis zaudējumus. Pēdējā sportistu tikšanās ir notikusi pagājušā gada Austrālijas atklātā čempionāta pirmajā kārtā, kurā ar rezultātu 1-6, 6-4, 7-6, 6-2 pārāks bija Gulbis.

Tikmēr Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko ceturtdien Ķīnā notiekošajā Cjuaņdžou ITF 50 000 sērijas turnīra vienspēļu sacensībās pārspēja ķīnieti Janu Džaosjuaņu, tādējādi sasniedzot čempionāta pusfinālu.

Ceturtdaļfināla mačā Ostapenko, kura pasaules rangā šobrīd atrodas 184.vietā, ar 5-7, 6-4, 6-2 uzvarēja Džaosjuaņu, kura WTA rangā atrodama 225.vietā.

Par pusfināla sasniegšanu Ostapenko nopelnījusi 29 WTA ranga punktus, bet nākamajā kārtā viņa tiksies ar citu ķīnieti Fandžou Liu, kura pasaules rangā atrodama 166.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi