Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Gulbis pakāpies par vienu vietu jaunākajā ATP rangā

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP pasaules rangā, kas publicēts pirmdien, pakāpies par vienu pozīciju un tagad ieņem 141.vietu. Gulbja kontā vienspēļu rangā pašlaik ir 404 ranga punkti.

Pagājušajā nedēļā latvietis turnīros nestartēja. Atlikušajā sezonas daļā Gulbis slimības dēļ vairs neplāno piedalīties turnīros.

ATP tūrē šosezon turnīri vairs nav paredzēti. Tenisisti turpina sacensties zemākas raudzes sacensībās.

No pārējiem Latvijas tenisistiem jaunākajā ATP rangā Andis Juška zaudējis divas vietas un atkāpies uz 353.pozīciju, Deniss Pavlovs atkāpies par septiņām pozīcijām uz 661.vietu, bet Mārtiņš Podžus zaudējis četras vietas un pašlaik ar četriem punktiem ieņem 1244.pozīciju.

Vēl ATP vienspēļu rangā 1400.vietā atrodas Miķelis Lībietis, Krišjānis Stabiņš ieņem 1411.vietu, bet Oskars Vaskis un Arkādijs Slobodkins ieņem attiecīgi 1566. un 1768.pozīciju.

Ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas

Pirmais joprojām ir serbs Novāks Džokovičs, kurš pirmdien svinēja uzvaru sezonas noslēguma turnīrā un otro reizi pēc kārtas gadu noslēgs kā pasaules pirmā rakete. Otro vietu ieņem šveicietis Rodžers Federers, no kura ranga pirmo vietu Džokovičs atguva pirms nedēļas, bet trešais joprojām ir Endijs Marejs no Lielbritānijas.

Tikai ceturtais joprojām ir savainotais spānis Rafaels Nadals, piekto pozīciju saglabājis spānis Davids Ferrers, bet sestais ir čehs Tomašs Berdihs. Septītais pašlaik ir argentīnietis Huans Martins del Potro, kuram seko Žo Vilfrīds Tsonga no Francijas. Devītais joprojām ir Serbijas tenisists Janko Tipsarevičs, bet labāko desmitnieku noslēdz Rišārs Gaskē no Francijas.

Dubultspēļu rangā no Latvijas tenisistiem visaugstāko vietu ieņem Juška, kurš zaudējis trīs pozīcijas un atrodas 330.vietā, bet pēc kritiena par piecām vietām 361.pozīciju ieņem Pavlovs.

Tikmēr Gulbis jaunākajā rangā zaudējis divas vietas un tagad ieņem 756.pozīciju, Vaskis, kurš dubultspēļu rangā augustā atgriezās pēc 11 gadu pārtraukuma, atrodas 1247.pozīcijā, Lībietis ieņem 1289.vietu, bet dvīņubrāļi Jānis un Mārtiņš Podži dala 1543.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi