Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Gulbis saglabā 151.vietu jaunākajā ATP rangā

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP pasaules rangā, kas publicēts pirmdien, saglabājis iepriekš ieņemto 151.vietu. Gulbja kontā vienspēļu rangā pašlaik ir 356 ranga punkti.

Pagājušās nedēļas izskaņā Gulbis sāka dalību Vācijas pilsētā Ekentalā notiekošā Challenger sērijas turnīra vienspēļu kvalifikācijas sacensībās, kur ticis līdz izšķirošajai kārtai. Tajā viņš pirmdien spēkosies ar citu Latvijas tenisistu Andi Jušku.

ATP tūrē šosezon atlicis aizvadīt vairs tikai Parīzes Masters 1000 sērijas sacensības un Londonā plānoto ATP World Tour Finals sezonas noslēguma turnīru.

No pārējiem Latvijas tenisistiem jaunākajā ATP rangā Juška saglabājis 373.pozīciju, Deniss Pavlovs atkāpies par vienu vietu - uz 654.pozīciju, bet Mārtiņš Podžus zaudējis 71 vietu un pašlaik ar četriem punktiem ieņem 1234.pozīciju.

Vēl ATP vienspēļu rangā 1386.vietā atrodas Miķelis Lībietis, Krišjānis Stabiņš ieņem 1395.vietu, bet Oskars Vaskis un Arkādijs Slobodkins ieņem attiecīgi 1561. un 1665.pozīciju.

Ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas

Pirmo vietu saglabājis šveicietis Rodžers Federers, otrais joprojām ir Novāks Džokovičs no Serbijas, bet trešais ir Endijs Marejs no Lielbritānijas.

Tikai ceturtais joprojām ir savainotais spānis Rafaels Nadals, piekto pozīciju saglabājis spānis Davids Ferrers, bet sestais ir čehs Tomašs Berdihs, kuram seko Žo Vilfrīds Tsonga no Francijas.

Astotajā pozīcijā joprojām atrodas argentīnietis Huans Martins del Potro, kuram pirmā desmitnieka noslēgumā seko Serbijas tenisists Janko Tipsarevičs un vēl viens argentīnietis Huans Monako.

Dubultspēļu rangā no Latvijas tenisistiem visaugstāko vietu ieņem Pavlovs un Juška. Šonedēļ Pavlovs atkāpies par četrām vietām - uz 352.pozīciju, bet Juška zaudējis astoņas pozīcijas un ieņem 368.vietu.

Tikmēr Gulbis jaunākajā rangā zaudējis septiņas vietas un tagad ieņem 758.pozīciju, Vaskis, kurš dubultspēļu rangā aizpagājušajā mēnesī atgriezās pēc 11 gadu pārtraukuma, atrodas 1256.pozīcijā, Lībietis ieņem 1295.vietu, bet dvīņubrāļi Jānis un Mārtiņš Podži dala 1555.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi