Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Ostapenko Sanantonio WTA turnīra pirmajā kārtā tiekas ar horvātieti Konjuhu

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Aļona Ostapenko ASV gaidāmā Sanantonio WTA 125 sērijas turnīra pirmās kārtas mačā pirmdien tiksies ar Anu Konjuhu no Horvātijas.

Abas sportistes spēkiem mērosies jau pirmdien ap plkst.19 pēc Latvijas laika.

Šajā turnīrā Ostapenko, kura pasaules rangā atrodama 40.vietā, izlikta ar trešo numuru, bet Konjuha ir planētas 75.rakete.

Zīmīgi, ka abām tenisistēm ir 18 gadi, bet abas sportistes divreiz savā starpā spēkiem mērojās junioru vecumā. Vēl 2011.gadā Ostapenko turnīrā Horvātijā bija labāka ar 6-3, 6-1, bet divus gadus vēlāk ASV atklātā čempionāta junioru turnīra ietvaros horvātiete revanšējās ar 5-7, 6-4, 6-4.

Ostapenko nolēma nepiedalīties šobrīd notiekošajā Indianvelsas WTA Premier sērijas turnīrā, bet pēdējo maču viņa aizvadīja pašās februāra beigās, kad viņa aizkļuva līdz Dohas WTA Premier turnīra finālam. Tas viņai ļāvis sasniegt jaunu karjeras rekordu pasaules rangā, kas ir 40.vieta.

Latvijas tenisiste līdzjutēju balsojumā tika nosaukta par februāra WTA lielākā izrāviena autori.

Tikmēr Konjuhas rekords pasaules rangā ir 55.vieta, kas tika sasniegts pērn vasarā pēc pagaidām vienīgā WTA titula izcīnīšanas Notingemas WTA International sērijas sacensībās. Savukārt Indianvelsas turnīrā Horvātijas sportiste cieta neveiksmi jau pirmajā kārtā, bet WTA turnīru pamatsacensībās viņa šosezon guvusi tikai vienu uzvaru.

Junioru vecumā Konjuha uzvarēja divos turnīros - Austrālijas un ASV atklātajos čempionātos, kamēr Ostapenko 2014.gadā triumfēja Vimbldonā.

Ostapenko un Konjuhas pāra uzvarētāja Sanantonio turnīra otrajā kārtā tiksies ar Annu Tatišvili no ASV vai polieti Magdu Linetu.

WTA 125 sērijas turnīri tiek aizvadīti kopš 2012.gada nogales, un pēc spēka rangā tie atrodas starp International un ITF sērijas sacensībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi