Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

LTFA kongress nobalso par organizācijas likvidēšanu

Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) kongresā pirmdien nobalso par organizācijas likvidēšanu, vēstīts LTFA tīmekļa vietnē.

Kongresā piedalījās 23 no 31 LTFA biedriem, kas padarīja to par lemttiesīgu.

Sākotnēji LTFA kongresā bija jānotiek organizācijas prezidenta un valdes locekļu vēlēšanām, taču kongresa ievadā biedri nobalsoju par to, lai dienas kārtībā iekļauj punktu par organizācijas likvidēšanu, kas padarītu ieplānotās vēlēšanas neaktuālas.

Pirms kongresa savas kandidatūras valdes locekļu vēlēšanās atsauca Mārtiņš Grīnfelds, Intars Šleseris, Rinalds Zeps un Imants Babris, bet kongresa gaitā to izdarīja Dmitrijs Zabarovskis.

Gandrīz trīs stundas ilgā kongresā LTFA biedri uzklausīja organizācijas bijušā prezidenta Vadima Ļašenko un esošā izpilddirektora Jāņa Nartiša runas par paveikto un LTFA nākotnes perspektīvām. Lielāko sanāksmes daļu aizņēma biedru, pieaicināto personu un prezidenta amata kandidāta Igora Jāceviča debates.

Pēc debatēm LTFA biedri nobalsoja par organizācijas likvidēšanu, 18 balsojot par, trim pret, vienam atturējās un vēl vienam pametot Elektrum Olimpiskā centra telpas līdz balsošanai. Līdz ar to tika iegūts nepieciešamais balsu skaits, lai pārtrauktu LTFA pastāvēšanu.

Likvidēšanas komisijā biedri ievēlēja Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidentu Vadimu Ļašenko, LTFA izpilddirektoru Jāni Nartišu un Nikers vadītāju Zigmundu Dvaronu.

Sākot ar 2020./2021.gada sezonu tiesības organizēt virslīgas, pirmās līgas, Latvijas kausa un jaunatnes turnīrus telpu futbolā atgriežas pie LFF, kas nodarbosies ar sporta veida attīstību un popularizēšanu valstī.

Jau ziņots, ka LFTA nav spējusi atrast ģenerālsponsoru un ka LTFA valde nolēma atteikties no telpu futbola sacensību organizēšanas un nodot šīs tiesības atpakaļ LFF.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi