Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 9. jūlijs
Asna, Asne, Zaiga

papildināta - Skonto futbolisti Čempionu līgas kvalifikāciju sāks pret Krakovas Wisla

Latvijas čempionu Rīgas Skonto futbolistu pretinieki UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrajā kārtā būs Polijas čempionvienība Krakovas Wisla, kļuva zināms pēc pirmdien Nionā notikušās izlozes.Pirmā spēle paredzēta 12.vai.13.jūlijā Rīgā, atbildes mačs – 19.vai 20.jūlijā Polijā.Šī pāra uzvarētāji iekļūs kvalifikācijas trešajā kārtā, kuras izloze paredzēta 15.jūlijā. Pirms Čempionu līgas grupas turnīra vēl notiks izslēgšanas turnīra (play off) kārta.Krakovas klubs ir trīspadsmitkārtējie valsts čempioni un četrkārtējie Polijas kausa ieguvēji.

 “Wisla ir laba komanda, bet komanda, ar kuru var cīnīties, izvirzīt paši sev kaut kādus mērķus, uzdevumus. Krakovas klubu nevar pieskaitīt pie grandiem, bet Polijas čempionāta līmenis pēdējos gados ir ļoti augsts. Tas būs nozīmīgs pārbaudījums visiem – gan man kā trenerim, gan visiem spēlētājiem. Līdzjutējiem noteikti būs interesanti, vajadzētu savākt pilnu stadionu. Esmu pārliecināts, ka labi sagatavosimies, lai izrādītu pretestību Polijas klubam,” izlozes rezultātus komentēja Skonto galvenais treneris Marians Pahars.

Skonto kvalifikācijas otrajā kārtā bija iekļauts neizlikto klubu skaitā. Bez Wisla rīdzinieku pretinieki varēja būt arī Borisovas BATE (Baltkrievija), Tronheimas Rosenborg (Norvēģija), Helsinku HJK (Somija), Malmö FF (Zviedrija) un Shamrock Rovers (Īrija).

Savus pirmos pretiniekus uzzinājuši arī trīs Latvijas klubi, kas piedalīsies UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā.

Daugavpils Daugava atlases turnīru sāks ar pirmo kārtu un 30.jūnijā savā laukumā un 7.jūlijā viesos sacentīsies ar pagājušās sezonas trešo spēcīgāko Norvēģijas klubu Tromsø. Uzvaras gadījumā daugavpiliešu nākamie pretinieki būs Ungārijas vicečempioni Paksi SE futbolisti vai Andoras vicečempioni UE Santa Coloma, kuri pirmajā kārtā tiksies savā starpā.

FK Ventspils un Liepājas metalurgs pirmajā kārtā būs brīvi. Ventspilnieki otrajā kārtā 14.un 21.jūlijā mērosies spēkiem ar Baltkrievijas vicečempioniem Soļogirskas Šahtjor, bet liepājnieku sāncenši būs Zalcburgas Red Bull, kas aizvadītajā sezonā izcīnīja sudraba godalgas Austrijas čempionātā.

(papildināta ar 5.rindkopu un Eiropas līgas izlozes rezultatiem)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi