Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 9. jūlijs
Asna, Asne, Zaiga

Schalke un Real futbolisti ar vienu kāju Čempionu līgas pusfinālā

UEFA Čempionu līgas kausa īpašnieki Inter futbolisti otrdien savā laukumā San Siro Stadion Milānā cieta negaidīti smagu sagrāvi 2:5 (2:2) ceturtdaļfināla pirmajā spēlē pret Vācijas vicečempioniem Gelzenkirhenes Schalke 04 kluba futbolistiem.

Otrajā ceturtdaļfināla pirmajā cīņā Madrides Real pārliecinoši pieveica angļu Tottenham Hotspur vienību 4:0 (1:0).

Inter futbolisti nevarēja vēlēties veiksmīgāku spēles sākumu. Schalke vārtsargs Noiers izgājienā ar galvu atspēlēja bumbu tālu laukumā, kur Dejans Stankovičs no centra apļa sita to atpakaļ pretinieku vārtos. Bija pagājušas tikai 25 sekundes, un jau 1:0!

Viesi metās atspēlēties un pelnīti izlīdzināja rezulātu. Pēc stūra sitiena izspēles ar atkārtotu sitienu kamerūnietis Žoels Matips panāca 1:1.

Turpinājumā iniciatīva pārgāja Milānas kluba rīcībā, un Djego Milito pēc skaistas saspēles ar Sneideru un Kambjaso vēlreiz izvirzīja vadībā mājiniekus. Taču jau dažas minūtes vēlāk, aizrāvušies ar uzbrukumiem bez sava balsta Lusio spēlējošie Inter aizsargi nogulēja viesu pretuzbrukumu, un Edu ar atkārtotu sitienu vēlreiz izlīdzināja rezultātu.

Otrā puslaika sākumā 12 minūšu laikā Inter saņēma aukstu dušu – vispirms nevīstošo uzbrucēja meistarību soda laukumā nodemonstrēja Rauls, bet drīz pēc tam savu vārtu virzienā raidīto bumbu mērķī pārvirzīja Inter aizsargs Ronokija. No šī nokdauna (nokauta?) milānieši vairs neatguvās.

Madrides Real un Tottenham Hotspur spēles liktenis lielā mērā izšķīrās jau spēles sākumā. Ceturtajā minūtē pēc stūra sitiena Emanuels Adebajors ar galvu izvirzīja Real vadībā. Bet līdz 15.minūtei viesu uzbrucējs Pīters Kroučs bēc diviem bīstamiem izklupieniem ar taisnu kāju jau bija pelnīti saņēmis sarkano kartīti.

Turpinājumā iniciatīva pilnībā piederēja Real futbolistiem. Ar lieliskiem sitieniem pēdējās 20 minūtēs Anhels di Marija un Krištianu Ronaldu praktiski izšķīra jautājumu par komandas iekļūšanu pusfinālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UEFA Čempionu līga

Ceturtdaļfināla pirmās spēles
Inter – Schalke 2:5 (2:2). Stankovičs (1.), Milito (34.) – Matips (17.), Edu (40., 75.), Rauls (53.), Ranokija (57., savos vārtos)
Real – Tottenham 4:0 (1:0). Adebajors (4., 57.), di Marija (72.), Ronaldu (87.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi