Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Lightning NHL vadošo komandu duelī sausā uzvar Blues

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadošo komandu duelī Tampabejas Lightning viesos ar rezultātu 3:0 (1:0, 0:0, 2:0) pārspēja Sentluisas Blues.

Pirms šī mača abām komandām bija vienāds punktu skaits, bet Austrumu konferences līdere "Lightning" aizvadījusi mazāk spēļu, līdz ar to kopvērtējuma tabulā atradās virs "Blues" vienības, kas ir pirmā Rietumos.

"Lightning" rindās lielisku maču aizvadīja krievu vārtsargs Andrejs Vasiļevskis, kurš atvairīja visas 32 pretinieku mestās ripas. Vārtus Tampas vienības labā guva Breidens Points, Ņikita Kučerovs un Tailers Džonsons.

Vasiļevskim šī bija trešā "sausā" spēle šosezon. Ar 20 panākumiem viņš šosezon ir uzvarām bagātākais vārtsargs NHL.

"Ir patīkamas sajūtas, jo īpaši, ņemot vērā pagājušā gada maču pret "Blues", kurā nospēlēju pusi un ielaidu četrus vārtus. Šoreiz nebija mans pats labākais mačs, bet komanda spēlēja labi un mēs visi kopā nopelnījām "sauso" uzvaru. "Blues" viennozīmīgi ir labākā komanda Rietumu konferencē. Bija smags mačs, taču puiši spēlēja labi vārtu priekšā," pēc uzvaras stāstīja Vasiļevskis.

Tikmēr zaudējumus cieta abu konferenču vicelīderes Losandželosas "Kings" un Toronto "Maple Leafs".

Rietumu konferences vicelīdere "Kings" viesos ar rezultātu 1:5 (0:2, 0:2, 1:1) zaudēja Ņūdžersijas "Devils" komandai, kuras rindās ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Teilors Hols. "Kings" vienībai pārtrūka astoņu uzvaru sērija.

Tikmēr Austrumu konferences vicelīdere "Maple Leafs" izbraukumā ar 2:4 (1:1, 1:0, 0:3) zaudēja Filadelfijas "Flyers".

Savukārt viena no Austrumu konferences vadošajām komandām Kolumbusas "Blue Jackets" otrdien savā laukumā cieta sakāvi 2:7 (0:1, 0:4, 2:2) pret Edmontonas "Oilers". Uzvarētājiem ar gūtiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās iepriekšējās sezonas vērtīgākais spēlētājs Konors Makdeivids.

Tāpat zaudējumu cieta sezonas pirmo pusi veiksmīgi aizvadošā līgas debitante Vegasas "Golden Knights", kas savā laukumā ar rezultātu 2:3 (0:1, 2:1, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Karolīnas "Hurricanes".

Savukārt Vašingtonas "Capitals" savā laukumā ar rezultātu 5:2 (1:0, 1:1, 3:1) pārspēja Kolorādo "Avalanche", Čikāgas "Blackhawks" savu skatītāju priekšā pagarinājumā ar 3:2 (1:0, 0:1, 1:1, 1:0) pieveica Floridas "Panthers", bet Minesotas "Wild" mājās "bullīšos" ar 2:1 (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 1:0) apspēlēja Kalgari "Flames".

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien izcēlās ar aktīvu sniegumu NHL spēlē, kurā viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" Austrumu konferences pastarīšu cīņā savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:0, 3:0, 0:2) pārspēja Otavas "Senators".

"Sabres" pēdējās četrās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras, taču arī abās zaudētajās cīņās tikusi pie punktiem.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes un 32 sekundes, kuru laikā veica trīs metienus, izpildīja četrus spēka paņēmienus, bloķēja divus metienus un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Austrumu konferences un visas līgas kopvērtējumā līderpozīciju ar 46 punktiem 30 spēlēs ieņem "Lightning", kam ar 41 punktu 32 dueļos seko "Maple Leafs", bet tālāk ar 39 punktiem 31 un 32 cīņās ir "Blue Jackets" un "Capitals" vienības. Tikmēr "Sabres" ar 22 punktiem 31 spēlē ieņem pēdējo, 16.vietu Austrumu konferencē.

Rietumos līderpozīcijā ar 44 punktiem 32 spēlēs ir "Blues", 43 punktus 32 mačos iekrājusi "Kings", bet trešā ar 41 punktu 31 duelī ir Vinipegas "Jets".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi