Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Abas NHL līdervienības Lightning un Blues cieš zaudējumus

Nacionālās hokeja līgas (NHL) konferenču līderes Tampabejas Lightning un Sentluisas Blues trešdien cieta zaudējumus regulārā čempionāta spēlēs.

Austrumu konferences un visas līgas līdere Lightning viesos ar rezultātu 2:3 (0:2, 1:1, 1:0) piekāpās Bostonas Bruins komandai.

Lightning cieta savu ceturto zaudējumu pēdējās sešās spēlēs, bet iepriekšējā mačā otrdien ar 2:0 tika pieveikta latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres.

"Pirmajā periodā izskatījāmies tieši tā kā komanda, kurai otro dienu pēc kārtas ir spēle. Bija smagas kājas. Viņi iznāca laukumā noskaņojušies un dominēja," pēc zaudējuma teica Lightning kapteinis Stīvens Stemkoss, kurš ar 11 vārtiem un 26 rezultatīvām piespēlēm ir līgas rezultatīvākais hokejists.

Līdz ar Lightning zaudējumu Rietumu konferences līderei Blues bija iespēja izvirzīties vadībā visā līgā, taču Sentluisas hokejisti savā laukumā ar rezultātu 2:3 (0:1, 0:2, 2:0) piekāpās Anaheimas Ducks komandai.

Blues piedzīvoja otro zaudējumu pēdējās trijās spēlēs, kamēr Ducks pārtrauca četru zaudējumu sēriju. Ducks vienībai savainojumu dēļ šobrīd nevar palīdzēt septiņi hokejisti.

"Varbūt pārāk daudz ņēmām vērā tos spēlētājus, kuri viņiem pietrūkst. Protams, ka mēs par to runājām. Zinājām, ka viņi būs noskaņojušies spēlei un cīnīsies par katru centimetru, bet mēs netikām līdz viņu izmisīgajai spēlei," atzīmēja Blues galvenais treneris Maiks Jeo.

Tāpat trešdien zaudējumu cieta viena no Rietumu konferences spēcīgākajām komandām Vinipegas Jets, kas viesos ar rezultātu 2:3 (1:1, 0:0, 1:1, 0:1) pagarinājumā zaudēja Kolorādo Avalanche hokejistiem.

Uzvaras vārtus Avalanche labā guva kanādiešu centra uzbrucējs Neitans Makinons.

Vēl trešdien Monreālas Canadiens savā laukumā ar rezultātu 2:1 (0:1, 2:0, 0:0) uzvarēja Otavas Senators. Canadiens izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, kamēr Senators savu neveiksmju sēriju pagarināja līdz septiņiem zaudējumiem.

Austrumu konferences un visas līgas līdere ar 36 punktiem 25 spēlēs ir Lightning, kam konferencē ar 33 punktiem seko Kolumbusas Blue Jackets un Toronto Maple Leafs vienības. Tikmēr Sabres ar 16 punktiem 25 spēlēs ieņem pēdējo, 16.vietu Austrumu konferencē.

Rietumu konferencē līdere ar 35 punktiem 24 spēlēs ir Blues, bet tai ar 34 punktiem seko Vinipegas Jets, bet 33 punkti ir Nešvilas Predators kontā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi