Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Merzļikins nosūtīts uz AHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas Blue Jackets uz Amerikas Hokeja līgu (AHL) nosūtījusi latviešu vārtsargu Elvi Merzļikinu, kura vietā izsaukts tautietis Matīss Kivlenieks.

Blue Jackets šādu soli spērusi otro reizi sezonā un tas darīts ar mērķi, lai Merzļikins iegūtu spēļu praksi. Atrodoties AHL komandā Klīvlendas Monsters, Merzļikins saglabās līgumā paredzēto NHL atalgojumu.

25 gadus vecais Merzļikins savā NHL debijas sezonā piedalījies sešos mačos, kuros palicis bez uzvarām, vidēji ielaidis 3,54 ripas un atvairījis 89,0% metienu. Vienu spēli viņš aizvadīja arī AHL, kur atvairīja 28 no 30 metieniem un piedzīvoja zaudējumu.

Tikmēr 23 gadus vecais Kivlenieks šosezon deviņās AHL spēlēs svinējis sešas uzvaras pamatlaikā, ielaidis 2,51 ripu un atvairījis 90,3% metienus. NHL viņš būs aiz Blue Jackets pirmā vārtsarga Jonasa Korpisalo muguras.

Monsters nākamās divas AHL spēles aizvadīs izbraukumā, otrdien un trešdien cīnoties ar Šarlotas Checkers. Tikmēr Blue Jackets šonedēļ būs vēl divas mājas spēles - trešdien pret Filadelfijas Flyers un piektdien pret Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas Penguins.

Top komentāri

Juris Timohins
J
Merzļikins ir pārāk karstgalvīgs un aizrautīgs, bet NHL laukumos notikumi notiek pārāk strauji, un vajadzīgs daudz vēsāks prāts un nosvērtība.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi