Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Rīgas Dinamo zaudējumu sēriju mēģinās pārtraukt pret Kuldu un Severstaļ

Latvijas komanda Rīgas Dinamo šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta ietvaros savās mājās tiekas ar Čerepovecas Severstaļ komandu, kuru pārstāv aizsargs Artūrs Kulda.

Abu komandu duelis no "Arēnas Rīga" sāksies plkst.19.30, bet to tiešraidē translēs televīzijas kanāli TV6 un "TVPlay Sports".

"Dinamo" šobrīd ir divu zaudējumu sērija, kamēr "Severstaļ" pēdējo piecu spēļu laikā zaudējusi četras reizes.

Abas vienības savā starpā līdz šim ir aizvadījušas 21 spēli, no kurām deviņas uzvaras guvusi Rīgas vienība, septiņreiz gūstot panākumus pamatlaikā.

"Dinamo" Rietumu konferencē ir astotajā vietā ar 19 izcīnītiem punktiem 22 spēlēs, kamēr "Severstaļ" šajā konferencē ieņem 11.vietu ar 17 punktiem 23 mačos.

Kulda šosezon 23 spēlēs guvis divus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli, kā arī sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -5.

Rīgas "Dinamo" mājas spēļu sēriju iesāka aizvadītajā nedēļas nogalē, kad ar 1:2 zaudēja Sanktpēterburgas SKA vienībai. Savukārt pēc mača pret "Severstaļ" sekos duelis ceturtdien pret Jaroslavļas "Lokomotiv", bet pēc tam sāksies pārtraukums, kas saistīts ar izlašu cīņām.

Iepriekš komanda atgriezās no izbraukuma, kuru iesāka pirms divām nedēļām, kad ar 3:2 pārspēja latviešu uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak", bet nākamajā duelī ar 2:1 guva virsroku pār Maskavas apgabala "Vitjaz". Tāpat pēc tam sekoja smags zaudējums ar 3:7 pret vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit".

Oktobrī Rīgas "Dinamo" papildinājās ar krievu aizsargu Artjomu Aļajevu, kurš kļuvis par komandas 13.leģionāru, kā arī vienībā oficiāli atgriezās kanādiešu uzbrucējs Koltons Gilīss, kurš Latvijas galvaspilsētas klubā spēlēja jau iepriekšējās divas sezonas, taču regulāri mocījās ar savainojumiem.

Latvijas komandā pašlaik savainoti ir aizsargi Uvis Balinskis un Kristaps Zīle, kā arī uzbrucējs Brendons Makmilens, kuri nebija devušies arī iepriekšējā izbraukumā.

Rīgas "Dinamo" oktobrī ir piedzīvojusi kopumā četras izmaiņas sastāvā, jo no komandas vēl mēneša pirmajā dienā tika atskaitīts aizsargs Keids Feirčailds, savukārt vēlāk pievienojās pašmāju uzbrucējs Rihards Marenis, kurš rīdzinieku rindās centās iekļūt jau pirms sezonas sākuma.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu, kas rīdziniekiem bija neveiksmīgākā kluba vēsturē, sastāvā notikušas ļoti būtiskas izmaiņas, jo pirmo reizi vienības vēsturē tās sastāvā pašlaik ir 13 leģionāri. Pilnībā nomainījusies vārtsargu līnija, kā arī ierindā palikuši vien trīs aizsargi no iepriekšējās sezonas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi