Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Skujiņa grupu nepalaiž prom un noķer, Pogačars neaizskarams

Individuāli neveiksmīgu Tour de France velobraucienu pagaidām aizvada Toms Skujiņš, kuram 14. posmā neizdevās aizbraukt tālu prom no peletona.

Daudz iespēju uzvarēt Latvijas čempionam Skujiņam nav atlicis. Viņa mērķis Tour de France ir uzvara kādā no posmiem, bet visi mēģinājumi cietuši neveiksmi. Ļoti laba iespēja pacīnīties par augstu vietu varēja būt sestdien. 14. posma reljefs Skujiņam bija piemērots. Seši vidēji gari kalni ar nobraucienu finišā. Laba situācija radās sākumā, kur Skujiņš kopā ar vēl četriem vīriem devās atrāvienā. Grupā teorētiski latvietis bija spēcīgākais, tomēr peletons tālu nelaida, jo todien atrāvienā tikt vēlējās teju visi. Pēc vairāk nekā 70 kilometru atrašanās priekšā Skujiņu un pārējos noķēra. Neilgu brīdi pēc tam dienas atrāvienā devās 14 citu braucēju, kuru vidū bija latvieša komandas biedrs Bauke Mollema. Nīderlandietis 40 kilometrus pirms finiša aizbēga no atrāviena un izcīnīja pirmo uzvaru Trek-Segafedo komandai, kur brauc Skujiņš, šajā Tour de France.

Piektdien vēsturisku brīdi piedzīvoja britu sprinteris Marks Kavendišs, kurš uzvarēja 34. reizi tūres posmā, atkārtojot beļģu leģendas Edija Merska rekordu. Kavendišam to būs iespēja pārspēt trešajā nedēļā. 

Kopvērtējumā Tadejs Pogačars ir neaizskarams. Neviens no tiešajiem konkurentiem nespēj slovēnim atņemt pat sekundi. Mēģinājumi pārbaudīt Pogačara izturību bija 15. posmā, tomēr viņš spēja atbildēt uz visiem uzbrukumiem. No atrāviena labākais bija Seps Kuss. Viņš kļuva par pirmo amerikāni pēdējo desmit gadu laikā, kurš uzvarējis Tour de France posmā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi