Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Sevastova par attiecībām ar Ostapenko: Visiem patīk drāma, tomēr viss ir kārtībā

Izdevuma Sporta Avīze augusta numurā lasāma plaša intervija ar pēdējo divu gadu Latvijas labāko sportisti - tenisisti Anastasiju Sevastovu (30). Sarunā viņa atklāj, ka pandēmijas laikā Liepājā trenējusies kopā ar otru valsts sieviešu tenisa zvaigzni Aļonu Ostapenko, bet pērn jau apdomājusi karjeras beigšanu. Tāpat nav piemirsts par ģimenes pieaugumu - to gan Anastasija ar dzīvesbiedru un treneri Roniju plāno pēc karjeras noslēguma.

Vēl pirms nedaudz vairāk kā gada abu Latvijas tenisa zvaigžņu attiecības nebija tās labākās, Sevastovai ap Ostapenko Latvijas izlasē notiekošo nodēvējot par bērnudārzu. 

"[Latvijas izlasē] pārējiem ir jāpakārtojas Aļonas plāniem un vēlmēm. Nedomāju, ka tas ir normāli," toreiz sacīja Sevastova. Nu abu attiecības atkal ir normalizējušās, pandēmijas laikā abām pat aizvadot kopīgus treniņus Liepājā: "Viņa [Ostapenko] man prasīja, kad tieši būšu, un jau pirms manas atbraukšanas sarunājām kopējos treniņus. Izdevās arī dažus tādus aizvadīt," stāsta A. Sevastova. "Mēs sarakstāmies, mums ir ļoti labas attiecības. Spēlējām arī Federācijas kausā, kur bija labs komandas gars. Viss ir forši. Visiem patīk drāma, tomēr viss ir kārtībā."

Intervijā Sporta Avīzei Latvijas labākā sportiste arīdzan atzīst, ka pērn domājusi - spēlēs tikai līdz Olimpiādei. " Tomēr tagad man šādu prognožu vairs nav – ja es labi spēlēju, labi jūtos, nav lielu traumu, tie varētu būt vēl 2–3 gadi. Spēlēšu tik ilgi, kamēr man patiks to darīt. Šobrīd prognozes izteikt ir īpaši grūti, jo mums vispār nav turnīru. Ir grūti daudzus gadus spēlēt tādā līmenī. Sākām 2015. gadā [Sevastova pēc vairāku gadu pauzes atsāka karjeru - red.], kas nozīmē, ka jau piecus gadus spēlējam pilnā tempā, 40 nedēļu gadā braukājot apkārt. Tas prasa nervus un dažreiz arī nepalīdz attiecībām. Tagad vienkārši esmu sapratusi, ka beigšu, kad pienāks laiks. Pagaidām neredzu, kad tieši tas būs."

Anastasija norāda, ka par ģimenes pieaugumu domās vienīgi pēc karjeras. Savukārt, runājot par kāzām ar austrieti Roniju, kurš jau gadiem ilgi ir arī viņas treneris, tenisiste uzskata, ka tas notiks tad, kad pienāks īstais brīdis: "Neuzskatu, ka tas ir tik svarīgi – zinu, ka esam kopā, un tad, ja kaut kur oficiāli parakstīsimies, nekas mūsu jūtās nemainīsies. Man vienalga, vai gredzens ir vai nav."

Plašu interviju ar Anastasiju Sevastovu lasiet augusta Sporta Avīzē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi