Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Apple uzsāk saraut saites ar kompāniju Samsung

Nesen ASV beigusies viena no lielākajām tiesas prāvām starp diviem tehnoloģiju gigantiem Apple un Samsung, kur tiesa nolēma atzīt Samsung vainu patentu tiesību pārkāpumos un piedzīt no tā vairāk kā vienu miljardu ASV dolārus soda naudu par labu Apple kompānijai. Tagad Apple nolēmis lēnām pārraut arī sadarbību ar Samsung, lēnām atsakoties no Samsung atmiņas moduļiem, kas tiek izmantoti tādos Apple produktos kā iPhone, iPad un iPod.

Tā vietā Apple atmiņas moduļus iegādāsies no kompānijām Toshiba, Elpida Memory un SK Hynix. Tiesa, Samsung joprojām būs vadošais atmiņas moduļu piegādātājs iPhone telefoniem, tomēr ievērojami tiks samazināts pasūtījumu apjoms no Apple puses.

Tāpat Apple nolēmis tālākā nākotnē pārtraukt sadarbību ar Samsung procesoru A6 iegādē, un meklējot alternatīvus mikroprocesoru ražotājus, par to liecina nesenās 1 miljarda ASV dolāru investīcijas Taivānā bāzētajam procesoru ražotājam Semiconductor Manufacturing Co.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko