Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Avexir laiž klajā operatīvās atmiņas, kurām garantē darbību bez kļūdām

Jauns elektronikas ražotājs Avexir no Ķīnas prezentējis savu jauno DDR3 atmiņu sēriju ar nosaukumu Core Gold. To iespaidīgā īpašība būs, ka ražotājs garantēs to darbību bez kļūdām, ko nodrošinājusi rūpīga eksemplāru atlase. Katrs šīs sērijas atmiņas modulis ticis testēts uz vairākiem dažādiem datoriem, gan lai pārbaudītu atmiņu kvalitāti, gan spēju strādāt pie dažādiem voltāžas un citiem parametriem.

Ja kāds modulis kaut reizi neiztur šo atlasi, tas nekavējoties tiek noņemts no ražošanas līnijas. Turklāt, lai apstiprinātu uzliktos kvalitātes standartus, Avexir nodrošina Core Golds sērijas operatīvajām atmiņām mūža garantiju. Paši atmiņas moduļi būs ar dzeltenas krāsas radiātoriem, turklāt vizuālo tēlu paspilgtinās dzeltenas krāsas LED diodes. Atmiņas tirdzniecībā pagaidām pieejamas 8GB versijā ar diviem 4GB atmiņu moduļiem. Pamata takts frekvence būs 2133 MHz ar 9-11-10-27 taiminga iestatījumiem. Kad moduļi darbosies uz 1333 MHz, tiem būs 9-9-9-24 taiminga iestatījumi. Voltāžas variēs no 1.5 līdz 1.65 voltiem. Atmiņas atbalstīs arī XMP 1.3 tehnoloģiju. Operatīvās atmiņas pašlaik ir pieejamas tirdzniecībā ar cenu 89.98 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko