Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Bite palīdz klientiem sagatavoties pārejai uz eiro, ieviešot jaunu funkcionalitāti mājas lapā

Lai savlaicīgi sagatavotu klientus pārejai uz eiro, Bite jau no otrdienas, 17. septembra, visos salonos, kā arī mājas lapā www.bite.lv ievieš dubulto cenu atspoguļošanu – gan latos, gan eiro.

Vēl pirms oficiālās eiro komunikācijas uzsākšanas Latvijā, Bites interneta vietnēs – mājas lapā www.bite.lv un pašapkalpošanās portālā www.manabite.lv - dubultajai cenu atspoguļošanai izstrādāta īpaša funkcionalitāte. Uzbraucot ar kursoru uz esošajām cenām latos, automātiski parādīsies arī cena eiro. Līdz ar eiro ieviešanu 2014. gada janvārī funkcionalitāte saglabāsies – cenas būs redzamas ne tikai eiro, bet arī latos. Bites pakalpojumu un produktu cenas abās valūtās būs apskatāmas arī salonos visā Latvijā.

Paralēli dubultajai cenu atspoguļošanai Bites darbinieki salonos un zvanu centrā būs gatavi atbildēt uz klientus interesējošiem jautājumiem par pāreju uz eiro. Šobrīd vislielāko interesi klienti izrāda par to, kā mainīsies Bites pakalpojumu cenas.

Samaksu par Bites pakalpojumiem līdz 1. janvārim pieņemim tikai latos, taču pēc tam ikmēneša maksa gan par tarifu plānu, gan nomaksas līgumiem un citiem pakalpojumiem automātiski konvertēsies un tiks pieņemta eiro. Arī klientu iepriekš iestatītie limiti izmaksu kontrolei automātiski tiks konvertēti uz eiro.

Aktīvi strādājam, lai pāreja uz eiro 2014. gada 1. janvārī noritētu gludi un bez starpgadījumiem. Jautājumu un neskaidrību gadījumā aicinām klientus vērsties Bites zvanu centrā, zvanot pa tālruni 1601, vai arī Bites mājas lapā. Klientu atbalsts darbosies visu Jaungada nakti, un palīdzība būs pieejama gan zvanu centrā, gan uzņēmuma sociālo tīklu kontos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko