Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Blueshift Helium – pirmā portatīvā akustika ar superkondensatoru barošanu + (video)

Kompānija Blueshift piedāvā ļoti interesantu portatīvās akustikas risinājumu, kuram dots nosaukums Helium. Lielākā problēma visai mūsdienu portatīvajai tehnikai, ir to darba laiks ar vienu akumulatoru uzlādi. Tas vienmēr ir par mazu, un uzlādes cikls vienmēr ir par ilgu. Ja ne darba laika pagarināšanu, tad vismaz uzlādes laika dramatisku samazinājumu var piedāvāt tā saukties superkondensatori.

Tiem ir gigantisks uzlādes ciklu resurss, un tie uzlādējas gandrīz vai momentāni, kā arī laika gaitā to lādiņš nemazinās. Taču ir arī problēmas. Tiem ir neliels uzlādes blīvums, kā rezultātā lieli fiziskie izmēri. Akustikā Helium tiek izmantoti četri Maxwell BCAP0350 superkondensatori, kuri pēc piecu minūšu uzlādes piedāvā sešas stundas mūzikas ar pilnu jaudu. Akustikas korpuss ir izgatavots no bambusa, un atgādina nelielu koferīti. Šobrīd internetā notiek līdzekļu vākšana šim projektam, un cerams, ka tas spēs piesaistīt pietiekami daudz naudas, jo šis portatīvā akustika varētu patikt daudziem cilvēkiem. Vairāk skatieties video materiālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko