Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Canon papildina Cinema EOS sistēmu

Šodien Canon paplašina Cinema EOS sistēmu, oficiāli izlaižot gaidīto 4K kino kameru un četrus kompaktus EF Cinema objektīvus. Sekojot izstrādes paziņojumam 2012. gada aprīlī, EOS C500, CN-E15,5-47 mm T2.8 L S/SP un CN-E30-105 mm T2.8 L S/SP pievienojas jaunajam EOS C100 un satriecošajam EOS C300, lai radītu Canon līdz šim spēcīgāko izstrādājumu klāstu ar izcilu kvalitāti un sniegumu dažādu konfigurāciju diapazonā.

Canon Cinema EOS sistēma apvieno uzņēmuma DSLR, video, apraides un objektīvu unikālo pieredzi, piedāvājot izcilu kvalitāti un radošo brīvību visu jomu profesionāļiem. Ar jauno iesācēju līmeņa EOS C100 un 4K EOS C500 sistēma ir augusi, lai atbilstu visu līmeņu lietotāju prasībām. Turklāt Canon jauno kino tālummaiņas objektīvu EF un PL versijas nodrošina izcilu vērtību un sniegumu, piedāvājot saderību ar visām šobrīd ražošanā esošajām kamerām. Visi jaunie izstrādājumi būs apskatāmi IBC 2012. Tā būs pirmā reize, kad Eiropā tiks eksponēta pilnīga Cinema EOS sistēma.

“Šis ir mūsu līdz šim spēcīgākais profesionālu video izstrādājumu klāsts,” saka Kīrans Magī [Kieran Magee], Canon Europe profesionālās attēlveidošanas nodaļas mārketinga direktors. “Katrs no šiem jaunajiem izstrādājumiem ir veidots, domājot par profesionāļu vajadzībām un sniedzot mūsu pircējiem iespēju baudīt līdz šim nepieredzētu radošo brīvību. Ar EOS C500 un mūsu jaunajiem kino tālummaiņas objektīviem, kā arī jauno EOS C100, mēs paplašinām klāstu, lai tas atbilstu vēl lielākam patērētāju lokam – no neatkarīgiem lietotājiem līdz kino operatoriem.“

EOS C500 – revolucionāra 4K video uzņemšana

Pēc izstrādes paziņojuma 2012. gada aprīlī šodien Canon apstiprina, ka Eiropā izlaiž EOS C500, jaunu digitālo kino kameru ar 4K izšķirtspējas (4096 x 2160 pikseļu) video. Kino un augstas izšķirtspējas digitālās ražošanas nozarēm izstrādātā EOS C500 nodrošina 4K izšķirtspējas attēlu ierakstīšanu RAW datu formātā, izmantojot ārēju ierīci. Kameras nesaspiestā 4K izvade ļauj optimāli izmantot Canon paplašināto 4K izšķirtspējas EF Cinema objektīvu klāstu, savukārt EF stiprinājums ar Cinema slēdzi dod operatoriem iespēju uzņemšanas laikā ērtāk apmainīt objektīvus.

EOS C500 atbalsta gan nesaspiesta 4K video materiāla ierakstīšanu, gan 12 bitu vai 10 bitu RGB 4:4:4 izvades signālus 2K (2048 x 1080 pikseļu) vai Full HD ārēju ierakstīšanu, nodrošinot piesātinātas krāsas un izcilu saderību ar tādiem attēlu procesiem kā projekcijas kompozīcija. Kamera atbalsta arī kadru ātrumu līdz 120p gan 4K, gan 2K režīmā, nodrošinot elastīgāku radošo brīvību liela ātruma (palēninātas kustības) video uzņemšanā. Ietvertais Canon Log Gamma nodrošina augstas kvalitātes video un platas ekspozīcijas robežas, kas nepieciešamas profesionāliem operatoriem.

Uz tās pašas modernās platformas kā EOS C300 balstītajai EOS C500 ir izcils sniegums, mobilitāte un pielāgojamība. PL stiprinājuma versija atbalsta nozares standarta objektīvu izmantošanu. Modelis ar EF stiprinājumu ir pirmā Cinema EOS kamera ar pielāgotu EF stiprinājumu ar Cinema slēdzi. EF stiprinājums ar Cinema slēdzi, kas izstrādāts, ņemot vērā lietotāju atsauksmes, ļauj vienkāršāk nomainīt objektīvus uzņemšanas laikā. Tā vietā, lai lietotājs pagrieztu objektīvu, tas tiek nostiprināts, pagriežoties jaunajam stiprinājumam, – tādējādi nodrošinot ērtāku darbību uzņemšanas laikā studijā vai notikumu vietā.

Jauni kino tālummaiņas objektīvi – pielāgojamība, sniegums un vērtība

Četri jaunie EF Cinema objektīvi vēl vairāk paplašina Cinema EOS sistēmu. Katrs no tiem ir izstrādāts, lai piedāvātu izcilu sniegumu, mobilitāti un konkurētspējīgu cenu. Divi platleņķa kino objektīvi, CN-E15,5-47 mm T2.8 L S (EF stiprinājums) un CN-E15,5-47 mm T2.8 L SP (PL stiprinājums), tiek izlaisti vienlaikus ar diviem telefoto kino tālummaiņas objektīviem, CN-E30-105 mm T2.8 L S (EF) un CN-E30-105 mm T2.8 L SP (PL). Tie visi nodrošina pietiekamu izšķirtspēju 4K ražošanai, tādēļ tos var ērti izmantot ar Canon EOS C500 un EOS-1D C kino kamerām, kas abas atbalsta 4K video uzņemšanu.

Visi četri objektīvi ir saderīgi ar nozares standarta Super 35 mm ekvivalentām kamerām. To optiskā uzbūve nodrošina ārkārtēju pielāgojamību visdažādākajās situācijās. Katram objektīvam ir kompakts, viegls korpuss, kas atbalsta daudzveidīgu fokusa attālumu. Objektīvi ir ideāli piemēroti uzņemšanai, turot kameru rokā. Dažādi dizaina uzlabojumi ir izstrādāti, domājot par lietotāju darbu, piemēram, vienots priekšējās daļas diametrs, standarta ātrumu pārslēgšana un 300 grādu fokusēšana precīzai pielāgošanai. Ideāli papildinot Canon esošo izcilo Cinema tālummaiņas un EF Cinema Prime objektīvu klāstu, šie jaunie tālummaiņas objektīvi piedāvā plašākas radošās iespējas visu veidu kino un video profesionāļiem: gan darbam studijā, gan notikumu vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko