Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

CeBIT izstādē Mailigen pārsteidz ar vienotu platformu un iegūst Eiropas klientus

No šā gada 6. līdz 10. martam Vācijas pilsētā Hannoverē norisinājās viena no pasaulē nozīmīgākajām digitālo industriju izstādēm CeBIT 2012. Tajā pirmo reizi piedalījās Latvijā izstrādātā e-pasta mārketinga platforma Mailigen ar mērķi palielināt savu tirgus daļu Eiropā un jau dažu izstādes dienu laikā personīgi uzrunāja vairāk nekā simts uzņēmumu, ar kuriem tuvākajā nākotnē iespējama ciešāka sadarbība.

Izstādē Mailigen pārsteidza ar kompleksu mārketinga risinājumu, kas pārsniedz tradicionālā e-pasta mārketinga servisa kapacitāti, un patlaban plāno ieviest Mailigen servisu vairākās jaunās Eiropas valodās.

Mailigen prioritāte jau kopš pirmsākumiem ir bijis eksports un inovatīvi risinājumi pasaules tirgum, tādējādi palielinot e-pasta mārketinga lomu kopējā mārketinga komunikācijas stratēģijā. CeBIT izstādē Mailigen prezentēja vienoto e-pasta un SMS mārketinga platformu, kuru papildina inovatīvais drag’n’drop redaktors, e-pasta ziņu personalizācija ar dinamisko RSS un citas funkcijas.

„Priecājamies, ka Eiropas uzņēmēji un mārketinga speciālisti zina, kas ir e-pasta mārketings, līdz ar to mums nav jāizglīto pamatjautājumos, bet gan varam runāt par konkrētiem, katram uzņēmumam nepieciešamiem risinājumiem. Savukārt mēs viņus pārsteidzām ar kompleksu mārketinga risinājumu, kas ietver vienotu e-pasta un SMS platformu. Kopumā izstādes laikā esam ieguvuši vairāk nekā simts potenciālo klientu gan no vietējās Vācijas, Lielbritānijas un Beniluksa valstīm, gan no tālākās ASV, Indijas, Brazīlijas un pat no tādām eksotiskām valstīm kā Bahreina. Turklāt tā mums bija lieliska iespēja satikt savus ārvalstu klientus, apmainīties ar pieredzi, noskaidrot viņu vajadzības un vēlmes un iepazīties ar jaunāko industrijā ” stāsta Mailigen izpilddirektors Artūrs Bernovskis.

Turpinot iekarot daudzveidīgo Eiropas mārketinga tirgu, tiek plānota Mailigen platformas izstrāde vairākās Eiropas valodās līdzās jau esošajai latviešu, angļu, krievu un ķīniešu valodai. „Līdz šim Mailigen mērķis galvenokārt bijis plašais Āzijas un ASV tirgus. Taču, līdz ar Eiropas izaugsmi tehnoloģisko inovāciju jomā, mērķtiecīgi apgūsim arī šo tirgu. Eiropas mārketinga tirgus ir sadrumstalots, un katra valsts pieprasa savu individuālu pieeju, līdz ar to plānojam izstrādāt Mailigen sistēmu vācu, franču un spāņu valodā, kā arī atvērt vietejās pārstāvniecības Eiropas valstīs,” saka Artūrs Bernovskis.

Latvijā izstrādātais Mailigen ir viena no pasaulē vadošajām e-pasta mārketinga platformām, kas veidota uz tīkla bāzes jebkura apjoma uzņēmējdarbībai, organizācijām un individuāliem lietotājiem. CeBIT ir viens no pasaulē apmeklētākais digitālās industrijas pasākumiem, kas ik gadu pulcē vairākus tūkstošus uzņēmumu no visas pasaules, lai vienkopus prezentētu visjaunākos digitālo industriju sasniegumus un nākotnes tendences.

CeBIT izstādē Mailigen piedalījās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras organizētā Latvijas nacionālā stenda ietvaros.Līdzās SIA iMedia attīstītajam projektam Mailigen Latviju izstādē pārstāvēja vēl citi IT uzņēmumi: SIA Zabbix, SIA SWH SETS, SIA Karšu izdevniecība Jāņa sēta, SIA Digitālās Ekonomikas Attīstības Centrs (DEAC); SIA Interaktīvās Tehnoloģijas un SIA Solcraft.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Receptes visam rudenim

Vienkārši ēdieni ar svētku garšu – ne tikai svētkiem, bet arī darba dienām.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko