Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Epicor risinājumu „Eagle Mobile Manager” TMC žurnālā „CUSTOMER” nodēvē par 2012. gada produktu

Epicor Software Corporation, kas ir vadošais biznesa vadības programmatūru piegādātājs ražošanas, vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības un pakalpojumu uzņēmumiem, paziņo, ka nesen TMC žurnālā „CUSTOMER” Epicor Eagle Mobile Manager nosaucis par 2012. gada produkta balvas ieguvēju, vērtējot tādus kritērijus kā risinājumu vīzija, vadība un uzcītība.

"Mums ir prieks tikt atzītiem par 2012. gada produkta balvas ieguvējiem, novērtējot mūsu centienus piedāvāt inovatīvus un uzņēmējdarbību uzlabojošus produktus mūsu klientiem," sacīja Kreigs Makolums (Craig McCollum), Epicor viceprezidents un mazumtirdzniecības risinājumu nodaļas vadītājs. "Eagle Mobile Manager mazumtirgotājiem nodrošina pielāgojamību, ļaujot uzņēmumam ātri reaģēt uz savu klientu vēlmēm, tādējādi paaugstinot to lojalitāti. Epicor ir gandarīts par iespēju piedāvāt šādu inovatīvu risinājumu, kas mazumtirgotājiem ir vajadzīgs, lai pārvaldītu un attīstītu savu biznesu.”

Jaunākā Eagle Mobile Manager versija izlaista 2012.gadā, ietverot funkcijas un īpašības, kuras atbalsta iPad, iPhone, iPod Touch un Android mobilās ierīces. Eagle Mobile Manager nodrošina piekļuvi reāla laika datiem, tai skaitā krājumu atlikumiem un realizācijas datiem, kā arī klientu informācijai. Vadītāji var saņemt brīdinājumus, atbildēt uz ignorētiem pieprasījumiem un pieņemt uz informāciju balstītus lēmumus, tādējādi vēl efektīvāk pārvaldot savu biznesu no jebkuras vietas.

"Epicor tika izvēlēts kā 2012. gada produkta balvas ieguvējs par tā sasniegumiem, paaugstinot klientu pieredzi vadības tehnoloģijās. Eagle Mobile Manager ir pierādījis gan izcilību, gan piemērotību investīciju atdevei (ROI) uzņēmumiem, kas to izmanto," teica Ričs Tehrani (Rich Tehrani), TMC izpilddirektors. "Mēs apbalvojam inovatīvus uzņēmumus jau 15 gadus, un Epicor ir nopelnījis savu vietu šajā sarakstā.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko